Management – Marketing, Fisher College

Management – Marketing

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201702/09 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Forretningsverdenen er på udkig efter kreative problemløsere, som har kendskab til både traditionelle og nye medier. Vil du være en af dem? Studér Management med retningen Marketing på Fisher College.

HVORFOR SKAL DU STUDERE MARKEDSFØRING?

Er du nysgerrig omkring markedsføring? Vil du være bedre til at analysere tendenser og udvikle din kreativitet? På Fisher College vil du finde den rigtige uddannelse. Marketing er et bredt fagområde, der udforsker mange interessante spørgsmål. I løbet af uddannelsen i marketing på Fisher College vil du studere nogle traditionelle ledelsesfag såsom økonomi, jura og ledelse og derudover vil du fordybe dig i emner som forbrugeradfærd, e-marketing og marketingprincipper.

HVAD FÅR MAN UD AF DETTE PROGAM?

Uddannelsen giver dig viden om alle aspekter af markedsføring. Du vil blandt andet lære at besvare spørgsmål om hvordan du analyserer kundernes behov og hvad der styrer deres køb. Dine færdigheder vil være værdifulde for mange forskellige roller i en virksomhed. Det fremtidige arbejde kan for eksempel være i et reklamebureau eller marketingafdeling i en organisation.

EKSEMPLER PÅ FAG

 • Principles of Marketing. Målet med faget er, at du skal være fortrolig med den terminologi og de forskellige marketingprocesser, der findes i en moderne organisation. Du lærer at analysere de forskellige komponenter i markedsføring, såsom prisfastsættelse, distribution, planlægning og forbrugeradfærd.
 • Consumer Behaviour. Dette fag giver dig et grundlag til at forstå, hvordan forbrugerne udgør kernen i enhver markedsføringsstrategi. Du undersøger hvordan forbrugernes adfærd kan påvirkes eller ændres af forskellige marketingaktiviteter, ved at studere relevante teorier i psykologi, sociologi og andre adfærdsmæssige videnskaber. Dette fag giver dig en bedre forståelse af forbrugerne, og du lærer, at udvikle markedsføringsstrategier ud fra denne egenskab.
 • Public Speaking. Et indledende fag i kommunikation og præsentationsteknik, hvor du studerer teorier om menneskelig kommunikation. Fokus er på mundtlig og skriftlig kommunikation. Du lærer at strukturere tanker og argumentation og forbedrer din evne til at holde offentlige præsentationer.
 • E-Marketing. Faget giver dig en forståelse af hvordan informationsteknologien muliggør nye former for markedsføring ved at studere teoretiske begreber af e-marketing fra et globalt perspektiv. I løbet af faget vil du lære at analysere og fremme forståelsen af de forskellige tekniske faktorer der kan påvirke markedsføringen i fremtiden.

OPTAGELSESKRAV

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Middel- til gode engelskkarakterer
 • GPA på 2.5
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår152 429
Efterår 2017Semester76 215
Forår 2018Studieår152 429
Forår 2018Semester76 215

 

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studieafgift* (fuldtidsstudier)
 • Introduktionsdage på skolen
 • Karakterudskrift fra Fisher College
 • Studierådgivning og afrejsemøde
 • Medlemskab af IBS Connect

*Studieafgiften betales direkte til skolen

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.