Marketing, Antioch University

Marketing

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201702/10 2017
31/03 2017

Markedsføring handler om kommunikation, analyse og strategi. På Antioch University lærer du hvordan du bruger din nysgerrighed og kreativitet til at påvirke en bestemt målgruppe og formidle det ønskede budskab.

hvorfor skal du vælge Marketing på Antioch University?

Markedsføring passer til dig som ønsker et udfordrende og kreativt job i fremtiden. På Antioch University arbejder man ud fra en moderne pædagogik. Som studerende får du de grundlæggende teorier sammen med praktisk erfaring og underviserne har alle erfaring inden for deres respektive fagområder. Undervisningen fokuserer på tre hovedområder: forbrugeradfærd, markedsundersøgelser/strategier og trendanalyser. Her vil du lærer at vurdere hvordan kunderne handler, indsamle data og opbygge strategier.

Marketing er et spændende fagområde, hvor du lærer at vende og dreje forskellige former for oplysninger og kommer til at bruge din kreativitet til effektiv kommunikation.

Hvad kan du lave efter uddannelsen?

Markedsføring er en vigtig del af de fleste virksomheder og organisationer. Det er områder der er i konstant forandring og du vil kunne benytte din kreativitet og vilje til at lære selv efter du har afsluttet studierne. Der findes mange forskellige job inden for markedsføring. Typisk begynder man i en assistentrolle og udvikler sig herfra. Du kan eksempelvis både arbejde som marketingsassistent, marketingskoordinator og markedsanalytiker. Måske kan du ende som marketings manager en dag.

 

eksempler på fag

  • Marketing Analysis & Research Dette fag giver dig de praktiske færdigheder til at foretage markedsundersøgelser og analyser. Du vil lære at bruge forskellige metoder, herunder undersøgelser af sociale medier og traditionelle spørgeskemaer. Du vil få en forståelse for vigtige aspekter, såsom hvordan man definerer behovet for en undersøgelse, hvordan man kan designe sine spørgsmål og hvordan man kan læse og fortolke data.
  • Consumer Behaviour Dette fag giver en introduktion til noget af det vigtigste i markedsføringen: forståelse for folk som forbrugere. Du studerer herunder forbrugsmønstre, beslutningstagning og hvad der motiverer købet. I løbet af faget vil du øge din forståelse af, hvordan denne proces involverer flere områder, såsom økonomi, sociologi og psykologi. Ved at studere de relevante teorier inden for områder som psykologi øger du din forståelse af, hvordan forskellige markedsstrategier kan påvirke en kunde.
  • Strategic Marketing Dette fag vil øge din forståelse af strategier for markedsføring. Du studerer herunder udvikling af digitale, mobile og social marketing og får et indblik i hvordan man bedst kan designe marketingkampagner. I løbet af faget lærer du at analysere og vurdere hvordan man vælger de rigtige mediekanaler for dit budskab og hvordan man bedst kan følge op dine aktiviteter.
  • Integrated Marketing Communications I løbet af dette fag får du en bred introduktion til det der kaldes Integrated Marketing Communications (IMC), dvs. hvordan de forskellige kanaler og strategier interagerer. Du øger for eksempel din forståelse af hvordan markedsstrategi er knyttet til den overordnede strategi for virksomheden, og hvor vigtigt det er med mål og opfølgning. Her skal du også øve dig i planlægningsstrategier fra forskellige perspektiver, såsom et reklamebureau, en for-profit virksomhed eller en non-profit virksomhed.
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår/3 quarters184 995

optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Gennemført IBS-interview
  • Middel til gode engelskkarakterer
  • GPA på 2.0 eller højere

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.