Master’s Degree Business, BPP University

Master’s Degree Business

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201718/09 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Business handler ofte om at arbejde på tværs af grænser. Du, som studerer på et velkendt universitet i udlandet får en stor fordel i din videre karriere. Du lærer at håndtere internationale kontakter, forbedre dit engelsk betydeligt og får opbygget et globalt netværk.

BPP University tilbyder et antal af uddannelser til dig, som vil læse en Master’s Degree i udlandet. Er du interesseret i en business uddannelse kan du vælge imellem tre forskellige retninger på din Master. Du kan vælge at specialisere dig i International Marketing, eller en af varianterne med fokus på Project Management eller Finance.

Vil du vise et CV med en akademisk degree fra England? BPP University i London er et godt valg til dig, som vil tage en master inden for business eller jura.

Variation i undervisningen
For at du får mest muligt ud af dine studier foregår undervisningen i en blanding af forelæsninger og seminarer i små grupper, med support fra omfattende online materialer. Underviserne er eksperter inden for deres respektive fagområder, mange af dem med et internationalt ry og solid praktisk erfaring. Kandidaten i business fra BPP University er en 1-årig kandidat.

Klasselokale midt i Londons businessdistrikt
Du, som vælger en masteruddannelse inden for business kommer til at være mest på campuset, som hedder London City, nær bygningen, der er kendt som ”The Gherkin”, midt i Londons businessdistrikt. At studere i et miljø, som er koblet til dit fagområde giver dig inspiration og daglig indsigt i det rigtige erhvervsliv.

Vælg mellem disse Master’s degree i Business på BPP University:

 • Msc degree in International MarketingDette program giver dig kompetencer til at håndtere internationale virksomheder effektivt kombineret med muligheden for at skræddersy din uddannelse inden for specialer såsom digital markedsføring, reklame eller PR.
 • MSc degree in Management with Project Management Programmet giver dig egenskaber til at blive en effektiv leder i erhvervslivet. Det passer til dig, som har en uddannelse eller erhvervserfaring og vil arbejde som leder med fokus på projektledelse.
 • MSc degree in Management with FinanceHer lærer du at blive en effektiv leder inden for finansverdenen. Det passer til dig, som har en uddannelse eller erhvervserfaring og vil arbejde som leder med fokus på finansiering.
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår129 995
Forår 2018Studieår129 995

Læs mere om muligheden for SU, udlandsstipendium og legater.

Kontakt os hvis du er interesseret i at tage en Master’s degree på BPP University. Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen og sørger for du vælger det rette fra start.

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studierådgivning og afrejsemøde
 • Studieafgift (fuldtidsstudier)
 • Bolig første semester
 • IBS velkomstmøde og aktiviteter
 • Introduktionsdage på skolen
 • IBS-repræsentant i området
 • Diplom fra BPP
 • Medlemskab af IBS Connect
 • IBS-diplom

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.