Master of Business Administration, Fisher College

Master of Business Administration, Fisher College

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201702/09 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

På Fisher College kan du, som allerede har en bachelor’s degree eller en tilsvarende akademisk uddannelse tage en master’s degree. Skolen tilbyder en Master of Business Administration (MBA) hvor underviserne har personlig erfaring fra erhvervslivet og med lederskab.

 

Hvad indebærer masteruddannelsen på Fisher College?

På Fisher College kan du tage en Master of Business Administration (MBA) hvor fokus ligger på strategisk lederskab. Masteruddannelsen er udformet til, at du udvikler din viden og færdigheder til at tage endnu mere ansvarsfulde roller i din karriere. Dine færdigheder trænes gennem virkelige cases og praktisk arbejde. Sammen med dine medstuderende kommer du til at anvende dine egenskaber til at løse aktuelle problemstillinger i et studiemiljø, der ligger tæt op af det virkelige erhvervsliv.

Hvorfor skal du tage en master’s degree på Fisher College?

For at lykkes med din karriere skal du både tilegne dig akademiske egenskaber og formå at agere i praksis. Det er ikke tilstrækkeligt at du har husket en teori eller metode uden ad, for at blive en god virksomhedsleder skal du kunne anvende dine egenskaber i praksis. MBA-programmet på Fisher College er udformet til at lære dig at udvikle koblingen mellem egenskaber og praksis.

 

Undervisere med erfaring

De undervisere du får på Fisher College har den relevante erfaring fra arbejde inden for deres respektive områder. Mange har arbejdet i høje positioner inden for flere forskellige brancher. Der arbejder også undervisere, som underviser deltid og ved siden af skolen har vigtige positioner i forskellige virksomheder. De bidrager til koblingen mellem studie og erhvervsliv og lærer dig på den bedste måde at omsætte teori til praksis.

Eksempel på fag

 • Management, Teamwork, and Empowerment I dette fag studerer du aktuelle spørgsmål omkring muligheder og udfordringer ved at lede forskellige organisationer. Gennem teori og praktisk arbejde, både individuelt og i grupper, får du en dybere forståelse for lederrollen og dens ansvarsområder og udfordringer. Du kommer også til at lære mere om teambuilding, coaching, forhandling og konfliktløsning. Faget afsluttes med at i hver i sær laver en evaluering af jer selv, for at tænke over jeres egenskaber og hvad i har brug for at udvikle endnu mere.
 • Leading Organizational Change Her skal du analysere hvad der udgør effektivt lederskab. Fokus ligger på at studere virksomheder i forandring, og du lærer blandt andet hvordan du evaluere og vælger metoder til omorganisering. Du kommer også til at analysere typiske konfliktsituationer, der kan opstå i en forhandlingsproces og lærer at vurdere hvordan du håndtere situationen bedst. Gennem virkelige casestudier, dine og andre studerenes erfaringer og andre aktive indlæringsmetoder, vurdere og udvikler du dine lederskabsevner.
 • Decision-Making Analysis Methods for Managers Som titlen fortæller udvikler du i dette fag dine evner til at evaluere og organisere informationer fra statistiske analyser. Du vil blive stillet over for forskellige scenarier hvor du skal analysere situationen og udvikle en handlingsplan. Du kommer til at præsentere forskellige rapporter baseret på kvantitative data over for dine medstuderende, som vil komme med evalueringer af din indsats og forståelsen af informationen. Ved at give og få feedback træner du din kritiske tankegang.
 • Global Economics and Managerial Decision Making Faget her omhandler mikro- og makroøkonomi og kobler disse koncepter til virksomheder. Indholdet af faget beror bandt andet på global økonomi, klassiske teorier og samfundets og politikkens påvirkning på et lands økonomiske system. Du studerer og sammenligner forskellige nationers økonomiske systemer og undersøger global handel og valutasystemer. Din viden lærer dig at løse økonomiske problemstillinger, der kan opstå og udvikler din måde at skabe strategi og holdbar økonomisk vækst.
 • Strategic Human Resource Management and Labor Relations Dette fag berører spørgsmål omkring human resources i forbindelse med strategisk planlægning. Du får også et indblik i forskellige udforringer, der kan dukke op for arbejdsgivere og ansatte f.eks. arbejde med faglige organisationer, kollektivforhandlinger og lønforhandlinger. Gennem rollespil i undervisningen udvikler du din analytiske tilgang til problemløsning. Du kommer også til at præsentere en dybere videnskabelig undersøgelse inden for human resource-området.

Adgangskrav og vigtig information

 • Bachelor’s degree, bachelorgrad eller tilsvarende.
 • Din MBA indeholder 16 fag.
 • Har du en degree i business behøver du kun studere 12 fag.
 • Hvert fag koster USD 1 780, svarende til DKK 11 972
 • Intet krav om TOEFL-test

Information om bolig

Når du studerer med IBS på Fisher College indgår bolig ikke. I stedet er det en mulighed at finde bolig igennem skolen. Prisen for bolig under hele din masteruddannelse er cirka DKK 101 400. Vælger du at bo gennem Fisher College i hele din studietid har du mulighed for at ansøge om et ”on-campus-stipendium” på cirka DKK 19 600 hvilket reducere den årlige bolig pris.

Programpris*

 • For studerende med en bachelorgrad i business: DKK 148 400
 • For studerende med en bachelorgrad i andet end business: DKK 197 800

*Vær opmærksom på at priser er for 1 års studier.

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår148 400
Forår 2018Studieår148 400

Læs mere om muligheden for SU, udlandsstipendium og legater.

For mere information om Master’s Degree:

Book studievejledning

Kontakt os

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.