Master’s Degree Law, BPP University

Master’s Degree Law

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201718/09 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Du, som studerer jura på et velkendt universitet i udlandet får en stor fordel i din videre karriere. Du lærer at håndtere internationale kontakter, forbedre dit engelsk betydeligt og får opbygget et globalt netværk.

BPP University tilbyder et antal af uddannelser til dig, som vil læse en Master’s Degree i udlandet. Vil du læse en kandidat inden for jura kan du vælge mellem tre forskellige master programmer. Den ene retning har et internationalt perspektiv,  den anden specialiserer sig inden for kinesisk erhvervsret og den tredje har fokus på erhvervsret mellem forskellige lande og systemer.

Hvilket program kan jeg søge?
Som hovedregel skal du have en bachelor eller tilsvarende inden for jura for at søge ind på en master’s degree inden for jura. Dette gælder for retningerne international Business Law og Chinese Investment and Business Law på BPP University. For at søge ind på den tredje retning, Comparative Commercial Law, behøver du ikke at have studeret jura inden. Du behøver blot have en bachelor for at søge ind på programmet, men dit hovedområde kan være andet end jura. Spørg os gerne hvis du er usikker på hvilket program, der passer til din profil.

Vil du vise et CV med en akademisk degree fra England? BPP University i London er et godt valg til dig, som vil tage en master inden for business eller jura.

Variation i undervisningen
For at du får mest muligt ud af dine studier foregår undervisningen i en blanding af forelæsninger og seminarer i små grupper, med support fra omfattende online materialer. Underviserne er eksperter inden for deres respektive fagområder, mange af dem med et internationalt ry og solid praktisk erfaring. Kandidaten på BPP inden for jura er en 1-årig kandidat.

Motiverende studiemiljø
Du, som studerer Law kommer til at holde til på campuset i Holborn, midt i hjertet af Londons juridiske distrikt. Du kan altså se frem imod et motiverende miljø til dine fordybede jurastudier.

Vælg mellem disse Master’s degree i jura på BPP University:

 • LLM degree in International Business Law Dette program passer til dig, som vil arbejde med international erhvervsret. Det behandler de særskilte retsområder, der kræves for at kunne give juridisk rådgivning til internationale virksomheder.
 • LLM degree in Chinese Investment and Business Law Dette program giver dig praktiske egenskaber og færdigheder til at håndtere virksomheder i Kina. Programmet er opbygget til at hjælpe dig i din kontakt med kinesiske finansielle institutter og investorer.
 • LLM degree in Comparative Commercial LawDette program giver dig mulighed for at brede dine karrieremuligheder, da du undersøger og sammenligner erhvervsjura i forskellige lande, blandt andet Kina, Rusland og Japan. Programmet er designet af virksomheder i branchen.
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår149 995
Forår 2018Studieår149 995

Læs mere om muligheden for SU, udlandsstipendium og legater.

Kontakt os hvis du er interesseret i at tage en Master’s degree på BPP University. Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen og sørger for du vælger det rette fra start.

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studierådgivning og afrejsemøde
 • Studieafgift (fuldtidsstudier)
 • Bolig første semester
 • IBS velkomstmøde og aktiviteter
 • Introduktionsdage på skolen
 • IBS-repræsentant i området
 • Diplom fra BPP
 • Medlemskab af IBS Connect
 • IBS-diplom

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.