Non – science programs

På University of Dundee giver vi dig muligheden for med IBS, at vælge to forskellige indgange til dine studier. Non – science programs, passer til dig som vil studere de blødere fagområder som design, business, marketing eller filosofi.

Der er mange fagområder som går indunder non-science programs. Du finder bl.a. forskellige business og design programmer og studier som er mere rettet mod samfundet og mennesker. Hvor ser du dig selv om fem år? Vi hjælper dig med at finde den uddannelse som tager dig derhen.

VIL DU HAVE MERE INFORMATION? BOOK EN GRATIS STUDIEVEJLEDNING

Eksempler på fagområder

  • Art & Design
  • Architecture
  • Animation
  • Business
  • Marketing
  • Graphic Design
  • Humanities
  • Philosophy

Optagelseskrav

For dig som ønsker at starte på bachelorniveau år 1 (bachelor på 4 år)

Studerende med en dansk gymnasial uddannelse med karaktergennemsnit på 7 eller derover kan med gode chancer blive optaget. For mere professionelle programmer såsom tandlæge eller medicin vil optagelseskravene være højere.

For dig som ønsker at starte på bachelorniveau år 2 (bachelor på 3 år)

Direkte adgang til 2. år af en bachelorgrad er muligt for nogle specifikke studieretninger. Det kræver, at du har fået gode karakterer i de mest betydningsfulde fag. Hvis du eksempelvis skal læse Civil Engineering forventes det at du har gode karakterer i matematik. Der findes ingen specifikke regler og sådan en ansøgning bliver vurderet fra gang til gang.

For dig som vil tage en kandidat

Du skal have gennemført en bachelorgrad med en score på mindst 60 %.

For mere information:
Kontakt IBS Education

Bestil mere information

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.