Skræddersy dit skema, ACPE

Planlæg dit eget skema på Australian College of Physical Education

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201727/02 2017
15/12 2016

På ACPE kan du skræddersy din studietid og få den sportsuddannelse du drømmer om. Med IBS Select vælger du fag ud fra dine mål og interesser.

Skræddersy din uddannelse på sportsskolen ACPE ved selv at vælge de fag du vil studere. Du vælger fire fag per semester, helt ud fra dine mål og interesser. Du kan fokusere dine studier inden for et specifikt fagområde eller du kan skabe et skema med fag fra forskellige fagområder.

Skab din drømmeruddannelse! Med et spændende udvalg af fag inden for idræt, træning og sundhed har du mulighed for at kombinere fagene som du har lyst.

IBS Select er det perfekte studiealternativ for dig som søger inspiration og vil finde ud af hvad du brænder for. Det kan også være en udmærket start på en videregående uddannelse. Vi hjælper dig gerne med at finde det bedste alternativ.

 

Eksempler på fag

  • Methods of Motivation in Fitness
  • Foundations of Human Biology for Fitness
  • Sports Marketing
  • Introduction to Sports Business
  • Dance Composition 1
  • Dance Production
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår141 995
Forår 2017Semester97 995

Få mere information om IBS Select:

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.