Skræddersy dit skema, AUT University

Planlæg dit eget skema på Auckland University of Technology

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201722/02 2017
15/12 2016

På AUT University har du mulighed for at vælge IBS Select – en fantastisk mulighed for selv gøre brug af AUT’s store fagpakke.

Med IBS Select skræddersyer du dit udlandsophold ved selv at vælge de fag, du gerne vil studere. Du kan enten vælge at koncentrere dig om en studieretning, eller prøve kræfter med flere forskellige studieretninger.

AUT har massevis af fagretninger at vælge mellem, så uanset hvad du godt kunne tænke dig, skal vi nok hjælpe dig med at finde fag efter din interesse.

Vi hjælper dig med at skræddersy din studietid på AUT University, så dine fag passer til dine interesser. Kontakt os for yderligere information.

IBS Select er den perfekte studiemulighed for dig, der ikke helt ved hvad du vil endnu – prøv kræfter med de fagretninger, du vil. IBS Select kan også bruges til at specialisere sig indenfor et bestemt fagområde, hvis man senere hen gerne vil studere en specific uddannelse.

Vi hjælper dig med at finde de rette fag.

EKSEMPEL PÅ POPULÆRE KURSER

  • Illustration
  • Human Resource Management
  • Visual Communication
  • Marine Ecology
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår148 995
Forår 2017Semester97 995

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.