Skræddersy dit skema, Fisher College

Planlæg dit eget skema på Fisher College

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201702/09 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Vil du prøve kræfter med flere fagretninger på dit udvekslingsophold på Fischer College, bør du overveje at vælge IBS Select.

Med IBS Select skræddersyer du dine udlandsstudier ved selv at vælge frit mellem alle de fagområder, som Fischer College tilbyder – det vil sige, at du kan vælge at koncentrere dig om et interessant fagområde, eller kombinere fag fra forskellige områder, og se, hvad der interesserer dig mest.

Vi hjælper dig naturligvis med at finde de fag, du brænder for.

Der er masser af fagretninger at vælge mellem på Fischer College. Vi hjælper dig med at finde de fag, som passer bedst til dig.

IBS Select er det perfekte studiealternativ til dig, som søger inspiration og gerne vil finde ud af hvad du præcis brænder for. Det kan også være en god måde, at få kompetencer indenfor et område, som du senere ønsker at studere i f.eks. Danmark. I løbet af dit semester eller år på Fisher College skal du tage nogle obligatoriske fag i det, de kalder General Education. Kontakt os for mere information om disse fag.

Eksempler på populære fag

  • Computer Concepts and Applications
  • Introduction to Hospitality/Tourism
  • Human Resource Management 
  • Leadership Development 
  • Fashion Merchandising 
  • Principles of Management 
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår152 429
Efterår 2017Semester76 215
Forår 2018Studieår152 429
Forår 2018Semester76 215

For mere information:

Kontakt IBS

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.