Skræddersy dit skema, Keiser University

Planlæg dit eget skema på Keiser University

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201728/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

På Keiser University har du mulighed for at vælge IBS-programmet IBS Select – perfekt for dig, der gerne vil sammensætte et skema af  skolens brede fagudbud.

Med IBS Select skræddersyer du dine udlandsstudier ved selv at vælge de fag, som du gerne vil studere. Du kan udvælge fag indenfor et fagområde, eller kombinere fag fra forskellige fagområder.

På Keiser University i Florida finder du rigtig mange spændende fagområder – kontakt IBS for at modtage information om præcis hvad du kan studere på universitetet.

Vi hjælper dig med at finde fag som passer lige præcis til dine interesser og kan give tips til hvilke fagområder, der kan være rigtig gode at studere på Keiser University i Florida.

IBS Select er det perfekte studiealternativ for dig som søger inspiration og vil finde ud af præcis hvad det er du brænder for. Det kan også være et udemærket indkøringsspor for videre studier på højere niveau, idet du vælge at studere fag, som er obligatoriske i en fremtidig akademisk uddannelse. Vi hjælper dig med råd og vejledning at finde de mest interessante alternativer for dig.

Er du allerede i gang med din danske bachelor eller kandidat, hjælper vi dig naturligvis også med at finde fag på Keiser University, som du vil få meritoverført til din danske uddannelse.

EKSEMPLER PÅ POPULÆRE FAG

  • Aftermarket Management
  • Hospitality Management
  • Entrepreneurship
  • Finance
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår216 995
Efterår 2017Semester129 995
Forår 2018Studieår216 995
Forår 2018Semester129 995

For mere information om IBS Select:
Book personligt møde
Kontakt IBS

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.