Skræddersy dit skema – SDSU

Planlæg dit eget skema på San Diego State University

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201714/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Internationale studerende på San Diego State University kan tilmelde sig mange forskellige fag på undergraduate niveau. Disse kaldes General Courses. Hvis du vælger IBS-programmet IBS Select, vil du skulle vælge dine fag blandt disse.

Med IBS Select skræddersyer du dine udlandsstudier ved selv at vælge de fag, som du gerne vil studere. Du vælger frit bland SDSU’s General Courses og registreringen finder sted når du er fremme via et system, der kaldes crashing courses. Det er ingen garanti for at du får dine førsteprioriteter, men idet fagudbudet er så stort, er det som oftest ikke et problem at studere indenfor det fagområde du ønsker.

Vil du gerne høre mere om hvilke fagområder San Diego State University tilbyder, er du velkommen til at kontakte IBS.

Med SDSU og ALI’s General Courses kan du vælge mellem mere end 80 forskellige fagområder. Når du studerer med IBS-programmet IBS Select vælger du frit blandt alle disse fag og kan på den måde skræddersy di studie præcis som du vil have det.

IBS Select er det perfekte studiealternativ for dig som søger inspiration og vil finde ud af præcis hvad det er, du brænder for. Det kan også være et udemærket indkøringsspor for videre studier på højere niveau, idet du vælge at studere fag, som er obligatoriske i en fremtidig akademisk uddannelse. Vi hjælper dig med råd og vejledning at finde de mest interessante alternativer for dig.

 

EKSEMPLER PÅ POPULÆRE FAG

  • Music
  • Theatre Arts
  • Dance
  • Television, Film & New Media
  • Sustainability
  • Communications
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår154 995
Efterår 2017Semester105 995
Forår 2018Studieår154 995
Forår 2018Semester105 995

For mere information om IBS Select:
Book gratis studivejledning
Kontakt IBS

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.