Skræddersy dit skema – Santa Barbara City College

Skræddersy dit skema på Santa Barbara City College

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201714/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

På Santa Barbara City College kan du vælge mellem mere end 100 forskellige fagområder – og med IBS Select-programmet kan du sammensætte præcis den studieoplevelse du gerne vil have.

Med IBS Select skræddersyer du dine udlandsstudier ved selv at vælge de fag, som du gerne vil studere. Du kan vælge enten at studere fag indenfor et specifikt fagområde, eller kombinere fag fra forskellige fagområder.

På et semester skal du typisk have fire fag – og kan vælge at koncentrere dig om et fagområde, eller mikse på kryds og tværs.

Vil du have en specifik oversigt over præcis hvilke fagområder du kan vælge mellem på Santa Barbara City College, skal du blot kontakte IBS.

Der er rigtig mange fagmuligheder på SBCC – hos IBS står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, så du finder de fag, der passer allerbedst til dig og dine ønsker. Du kan både vælge hardcore studier indenfor f.eks. business og jura eller blødere design- eller sportsfag.

IBS Select er det perfekte studiealternativ for dig som søger inspiration og vil finde ud af præcis hvad det er du brænder for. Det kan også være et udemærket indkøringsspor for videre studier på højere niveau, idet du vælge at studere fag, som er obligatoriske på en fremtidig uddannelse. Vi hjælper dig med råd og vejledning at finde de mest interessante alternativer for dig.

Samtlige fagområder på SBCC hører under IBS Select og de fag, som vi nævner er blot eksempler. Det garanteres ikke, at du får din førsteprioritet, og hvilke fag der er mest populære og derfor fyldes hurtigst op kan variere fra år til år. Vi hjælper dig med råd og vejledning, ved at beder dig tage stilling til flere alternativer fra starten af og guider dig derefter igennem hele registreringsprocessen.

 

Student Daniel Iszak “Mit år i Santa Barbara med IBS var en helt unik oplevelse! Udover, at jeg mødte en masse ny mennesker, samt levede og studerede blandt amerikanere, så gav det mig en ide om, hvad jeg gerne vil arbejde med i fremtiden. Jeg fortsætter derfor med studier indenfor området Business Management.

Et IBS-år er en perfekt mulighed for at prøve forskellige introduktionshold af, som kan føre en frem til et specifikt hovedemne, som det gjorde i mit tilfælde.”

Daniel Iszak, Business Management, SBCC

 

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår115 995
Efterår 2017Semester87 995
Forår 2018Studieår115 995
Forår 2018Semester87 995

For mere information om IBS Select:
Book personligt møde

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.