Skræddersy dit skema, Southern Cross University Gold Coast

Planlæg dit eget skema på Southern Cross University på Gold Coast

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201722/02 2017
15/12 2016

På Southern Cross University har du mulighed for at vælge programmet IBS Select, hvor du har mulighed for frit at vælge mellem alle de fag skolen tilbyder.

Med IBS Select skræddersyr du dine udlandsstudier præcis efter dit behov, og du vælger typisk fire fag pr. semester udfra de interesser du har. Du kan vælge at fokusere på en studieretning, eller prøve kræfter med flere forskellige.

Når du studerer med IBS Select på Southern Cross University indgår en valgfri studierejse i programprisen. Hvorhen studierejsen går til varierer, men vi lover at det bliver godt!

IBS Select er det perfekte studiealternativ til dig, der søger inspiration og vil finde ud af præcis hvad du brænder for. Det kan også være en rigtig god mulighed for dig, der allerede ved hvad drømmestudiet er, og gerne vil arbejde for at blive bedre indenfor dette område. Vi hjælper dig med at vælge de rette fag gennem grundig studievejledning.

Er du allerede optaget på en videregående uddannelse, og vil du gerne på et udvekslingsophold, hjælper vi naturligvis også med at finde de fag, som du kan få merit for i Danmark.

EKSEMPLER PÅ POPULÆRE FAG

  • Global Marketing
  • International Management
  • Introduction to Sociology
  • Sustainable Tourism
  • Introduction to Cultural Studies
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår116 995
Forår 2017Semester82 995

For mere information om IBS Select
Book personligt møde
Kontakt IBS

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.