Sports Business, ACPE

Sports Business

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201727/02 2017
15/12 2016

Programmet Sports Business har en meget tydelig profil indenfor økonomi, marketing og ledelse omkring sport. I takt med at idræts- og helseindustrien er i udvikling, øges behovet for medarbejdere med en profil indenfor sport og økonomi. I løbet af programmet på ACPE kan du begynde at opbygge et CV som skiller dig ud fra mængden.

HVAD FÅR MAN UD AF DETTE PROGRAM?

Studierne indenfor Sports Business giver dig kundskaber indenfor  træning og helse, med stort fokus på businessperspektivet af branchen. Du får en introduktion til sportsindustrien i et socialt sammenhæng og øger din forståelse for Sports Management når du studerer blandt andet marketing, event og økonomi. Programmet er et godt springbræt til videre studier og hvis du er interesseret i at tage en hel udannelse i emnet, kan du tage en Bachelor of Sports Business efter ialt tre år på ACPE. Dine fremtidige arbejdsområder efter denne type af uddannelse er mange og kan for eksempel være projektleder indenfor sportevents, sportsadministrator, eller måske klub- eller sportchef.

Du kan også læse en hel bachelor på ACPE. Læs mere her.

EKSEMPLER PÅ FAg

  • Introduction to Sports Business  Faget introducerer den studerende til området Sports Business, og er en indgang til både interne og eksterne faktorer i branchen omkring sport og idræt.
  • Event and Project Management Fokus i dette fag ligger på projektledelse og eventplanlægning. Den studerende introduceres til planlægning, udformning, markedsføring og konflikthåndtering i forbindelse med eventplanlægning.
  • Economics of Sports Business  Faget giver den studerende grundlæggende kundskaber indenfor økonomi, herunder kritisk at granske markedet for forretningsmæssige muligheder. Sports Marketing Et fag, som giver den studerende grundlæggende kundskaber indenfor markedsføring af sport og sportsprodukter.
  • Sports Administration Faget introducerer den studerende til forskellige ledelsesmæssige teorier indenfor branchen..
  • Governance in Sport Faget giver den studerende et indblik i, hvordan sportsindustrien ledes og hvilke strukturer, der findes. Case studies hjælper den studerende til at sætte teori på praksis.
  • Media Management Faget lærer den studerende hvorledes man kan drage nytte af mediebranchen, og hvordan man kan anvende kommunikationsstrategier indenfor sportsverdenen.

 

 

OPTAGELSESKRAV

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode engelskkarakter eller TOEFL-test
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår141 995

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.