Applied Psychology, Antioch University

Applied Psychology

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201702/10 2017
31/03 2017

Dette bachelorprogram er en psykologiuddannelse, der passer til dig, som gerne vil undersøge psykologiske teorier og granske mennesket og samfundet.

Dette fagområde lægger op til, at du som studerende undersøger de værdier og fordomme, psykologisk teori omhandler, samt deres historiske, samfunds- og politisk relaterede sammenhænge gennem psykologiske teorier og metoder. Studér psykologi og udvikl færdigheder indenfor sagshåndtering, klienthåndtering og processer for patienthenvisning til andre faggrupper og myndigheder.

 

EKSEMPLER PÅ FAG

Counseling Theory & Coaching Technique

I dette fag vil du gennemgå grundlæggende hjælpeteknikker, som du vil få brug for, hvis du ønsker, at arbejde som rådgiver. Du vil lære at bruge disse teknikker og øve dig på at udvikle relationer gennemsyret med varme, respekt, ærlighed, gensidighed og empati. Der er særlig fokus på, at lære og tilpasse din adfærd til klienter med særlige forudsætninger.

Theories Of Personality

Målet med dette fag er, at øge din forståelse for de forskellige teorier om menneskets personlighed. Dette vil give dig et overordnede billede. Ved afslutning af faget, vil du selv kunne udvikle en teori baseret på hvad du har lært – og bruge kritisk tænkning.

Community Psychology & Social Change

Faget her beskæftiger sig med psykologisk teori og forskning i en større samfundsmæssig sammenhæng. Emnerne omfatter hvordan sociale, politiske og økonomiske kræfter påvirker individer og hvordan folk håndterer stressede miljøer. Du får også mulighed for, at studere teorier og strategier for at lære at arbejde for forebyggelse af psykisk sygdom.

Principles Of Group Counseling

I løbet af dette fag vil du gennemgå teorier og forskning om psykologisk gruppeterapi. Der er særlig fokus på den psykologiske/ psykoterapeutiske gruppeterapi, sociale støtte og former for adfærdsterapi. Du vil lære mere om roller i en gruppe og hvordan man håndterer forskellige situationer i relation til gruppemøderne.

Positive Psychology

Positiv psykologi er en videnskabelig disciplin baseret på teorien om, at mennesket ønsker, at leve et meningsfuldt liv og gøre det meste ud af deres tilværelse. De tre områder som du vil fokusere på at udforske er: positive følelser, positive spor og positive vaner.

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår/3 quarters184 995

Optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode engelskkarakterer
  • GPA på 2.0 eller højere

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.