Business, Berkeley

Business

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201721/04 2017
15/01 2017
Efterår 201718/09 2017
31/03 2017

Berkeley College er særligt kendt for sine uddannelser indenfor fagområdet business. Studér på college i USA og få en internationalt gangbar uddannelse indenfor business.

 

Hvad får man ud af dette program?

At studere business på Berkeley College kan være indkøringssporet til mange forskellige erhverv. Begrebet business er et paraply-begreb for flere forskellige profiler og hvad du kommer til at arbejde med i fremtiden tager sit udgangspunkt i hvad du vælger at studere nu. Du kan vælge imellem retninger såsom General Business, International Business, marketing Communications, Management og Accounting. Du vælger selv hvilken profil, der passer bedst til dig og dine fremtidsplaner.

 

Eksempler på fag

  • Business Organization And ManagementDu vil komme til at udforske og lære om alle de forskellige komponenter af en organisation samt få et overblik over hvordan man organiserer og leder en virksomhed. Som studerende kommer du til at lære om de mange interne og eksterne faktorer, hvilket omfatter samfundet omkring virksomheden og det økonomiske system.
  • Principles of ManagementHer undersøger du operative teorier omkring virksomhedsledelse, planlægning , organisation, controlling og rekruttering. Faget lægger stor vægt på lederens rolle i forhold til at skabe og opretholde et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har de bedste muligheder for at præstere. De studerende diskuterer forskellige cases i detaljer. OBS! Visse forkundskaber kræves.
  • Digital And Social Media StrategyFaget undersøger dagens og morgendagens forskellige typer af digitale medier og skaber en forståelse for hvorledes virksomheder kan anvende disse til at bygge et brand op og skabe en relation til sine kunder. Som studerende vil du komme til at evaluere digitale medier imod opsatte kommunikations- og marketingmål. Herefter vil de studerende selv komme til at udarbejde effektive strategier. OBS! Visse forkundskaber kræves.
  • Principles og MarketingDette fag giver en introduktion til grundlæggende principper i en salgsproces. I faget vil du også få en detaljeret gennemgang af forskellige værktøjer (Produkt, Pris, Distributionskanal og Markedsføring) i kombination med en introduktion til markedsundersøgelser og forbrugeradfærd.

 

Bemærk venligt at en del kurser på Berkeley kræver visse forkundskaber. Det er ligeledes vigtigt at være bevidst om alle kurser ikke udbydes i alle quarters. Derfor kan hverken IBS eller Berkeley College give nogen garantier i forhold til fag. Hvis det ønskede fag ikke kan tilbydes vil det blive erstattet med et ligeværdigt fag indenfor samme område.

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår/3 quarters174 300
Efterår 2017Studieår/3 quarters168 040

Optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode engelskkarakterer
  • GPA på 2 eller højere

Brug for mere information?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.