Communication & Media, Antioch University

Communication & Media

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201702/10 2017
31/03 2017

Denne profil henvender sig til dig, der gerne vil have en karriere indenfor kommunikation og medier.

Programmet undersøger, hvordan forskellige medieplatforme påvirker mennesker, organisationer og kulturer og er udformet for at hjælpe dig til på en ansvarsfuld måde at påvirke, hvordan vi arbejder, kommunikerer og deltager i det globale samfund. Dine arbejdsmuligheder er mange og kan f.eks. bestå af PR og marketing, webanalyse, filmproduktion, journalistik og webdesign.

 

Eksempler på fag

  • World MediaDer har ikke altid været ytringsfrihed. I dette fag undersøger du den rolle som ytringsfriheden spiller i vores samfund og hvordan situationen er rundt omkring i verden. Du lærer om flere forskellige kommunikationsmetoder og hvordan de kan bruges på både godt og ondt.
  • Media, Communication & CultureI faget her lærer du om historie, teori, forskning og udfordringer omkring massekommunikation. Der er fokus på at undersøge områderne radio, tv, aviser og blade. Du vil også lære at analysere forbrugernes adfærd og udforsker emner vedrørende etik og medier i relation til vold og minoriteter i samfundet.
  • Intercultural CommunicationDen teknologiske udvikling har gjort verden en global landsby med mange subkulturer. Kommunikation mellem kulturer er vigtigt men også vanskeligt på grund af forskellige sammenhænge, værdier, antagelser og overbevisninger. I dette fag vil du lære mere om de teorier, praktiske løsninger og komplekse udfordringer der opstår i både verbal og non-verbal kommunikation mellem kulturer. Du vil undersøge kommunikation ud fra køn, religion, fordomme, tidsforskelle og afstande.
  • Social MediaI dag kan man sige der findes to forskellige verdener; den virkelige verden og den verdens der eksisterer på sociale medier. Sociale medier har radikalt ændret den måde vi kommunikerer med hinanden på – både på EU-plan og på det individuelle plan. I dette fag vil du blive konfronteret med spørgsmålet om, hvordan sociale medier påvirker dit liv, og måske endnu vigtigere, hvordan du ønsker dette medium vil forme dit liv. Du vil undersøge hvordan sociale medier påvirker ens tankegang, parforhold, uddannelse, erhvervsliv, samfund og dig som person.
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår/3 quarters184 995

Optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode engelskkarakterer
  • GPA på 2 eller højere

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.