Entertainment, Sport & Promotion Management, Keiser University

Entertainment, Sport & Promotion Management

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201728/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Vil du arbejde indenfor underholdningsindustrien, fremme kunstnere og atleter, måske skabe events?

hVad er mulighederne efter endt program?

Bag hver branche indenfor den voksende underholdningsindustri står managere, som fokuserer på businessdelen af branchen. Programmet Entertainment, Sport & Promotion Management er for dig som drømmer om at blive en af disse. Du studerer blandt andet fag indenfor marketing, ledelse og public relations, for i fremtiden at kunne arbejde som manager af forskellig slags.

 

EKSempLer på FAG

  • Introduction To Sport & Entertainment ManagementDette fag vil guide dig igennem sport- og underholdningsindustrien og give dig en generel viden om hvordan man kan lede et selskab i denne industri.
  • Sport & Entertainment Communication & Public RelationsHer vil der være fokus på at udvikle din forståelse for forskellene mellem direkte kommunikation, massekommunikation og public relations. Du nærstuderer mediebranchen og får kendskab til både trykte og digitale mediekanaler. Dine nye færdigheder vil hjælpe dig til at kunne forstå og analysere forretningsmæssige beslutninger.
  • Principles Of ManagementDette er et fag der giver en grundlæggende oversigt over de principper, begreber og teorier der danner grundlag for god ledelse. Du lærer specifikke ord og sætninger der er vigtige ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv. Herudover lærer du mere om historie og udvikling på området og øger din forståelse for hvordan ledelsen interagerer med andre roller i virksomheden.
  • Sociology Of Sport & EntertainmentDette fag vil hjælpe dig med at udvikle din forståelse for de sociologiske konsekvenser af sport og underholdning baseret på aspekter såsom køn, etnisk oprindelse, religion og handicap. Du lærer at forstå forskellige sociologiske fænomener og deres indvirkning på menneskers adfærd samt hvordan sport og underholdningsindustrien afspejler kulturen.
Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201728/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode engelskkarakterer
  • GPA på 2 eller højere

Vil du have mere information?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.