Environmental Science, Southern Cross University i Lismore

Environmental Science

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201722/02 2017
15/12 2016

Dette er et program indenfor natur- og miljøvidenskab, på en  skole som er ledende indenfor bæredygtig miljøudvikling.

Hvad får man ud af dette program?

Fokus er på bæredygtig planlægning, biologisk miljø og økologi. Forelæsninger og  lektioner afholdes i laboratorier, udstyret med moderne og avanceret teknik. Studierejser og studiebesøg er inkluderede i mange fag og tager udgangspunkt i skolens perfekte beliggenhed i forhold til vandområder, skove og kyststrækninger. Dette program på Southern Cross University passer til dig som har som mål at arbejde som for eksempel  biolog, forsker eller måske rådgiver om økologisk landbrug.

 

Eksempler på fag

 • BiologyHer vil du lære om cellestruktur, planter og dyrefysiologi, grundlæggende genetik, evolution og de teknikker der anvendes til påvisning af biologiske processer der foregår i levende organismer.
 • Earth Systems I The Litosphere Dette fag giver dig en grundforståelse for geologi og geomorfologi med fokus på den ydre skal af Jorden. Faget beskriver sammensætning, struktur og den dynamiske karakter af lithosfæren og de processer, der førte til de landskabsformer, vi ser i dag.
 • Earth Systems II The Hydrosphere I dette fag gennemgås bevægelsen af vand gennem det hydrologiske kredsløb. Det omfatter en undersøgelse af den atmosfæriske del af det globale vandkredsløb, vejr, klima og transport af vand på og under jordens overflade.
 • Global Environmental IssuesHer bliver du Introduceret for store globale og regionale miljøproblemer der er forbundet med virkningerne af menneskets påvirkning af miljøet. Du undersøger forholdet mellem voksende befolkning, klimaændringer og den politiske reaktion på miljøet og sætter australske miljøspørgsmål i en global sammenhæng.
 • ChemistryHer introduceres du for de grundlæggende begreber i organisk og uorganisk kemi. Det Inkluderer atomare og molekylære teorier, det periodiske system og kemiske reaktioner, som er vigtige for forståelsen af kemiske processer i biologiske systemer, vandkemiske og forurening. Faget omfatter en række forelæsninger og laboratorieforsøg.
 • EcologyI dette fag undersøger du principper og begreber for vegetabilske og animalske vekselvirkninger ud fra det abiotiske og biotiske miljø. Field- og laboratorieundersøgelser vil være en del af undervisningen og derudover beskæftiger du dig med analyse og observationer af naturlige systemer og processer og sammenligning af forskellige prøvetagnings- og målemetoder.
 • Environmental Information AnalysisHer introduceres du for statistiske metoder der er nødvendige for miljøledelse, forskellige typer af variabler, deskriptiv statistik og væsentlige tests. Der lægges vægt på at vælge den rigtige type data og brugen af passende statistiske metoder.
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår116 995

Optagelseskrav

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Middel- til gode engelskkarakterer
 • GPA på 1.9 eller højere

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.