Fashion Merchandising & Management, Berkeley

Fashion Merchandising & Management

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201721/04 2017
15/01 2017
Efterår 201718/09 2017
31/03 2017

Vil du studere i New York og har du en stor interesse i modeindustrien? Så bør du vælge Fashion Merchandising & Management. Skolens beliggenhed, midt i modemetropolen New York, skabe gode  forudsætninger for et inspirerende studiemiljø.

Hvad får man ud af dette program?

En businessuddannelse med profilen Fashion Merchandising & Management fra Berkeley College er et rigtig godt udgangspunkt for dig, som drømmer om en karriere indenfor lige netop denne industri. I løbet af din studietid vil du udvikle en stor forståelse for hvordan virksomhedsøkonomi og marketingsstrategier anvendes i modeindustrien. Du vil lære om hele arbejdsprocessen fra produktudvikling til forbrugeradfærd. Du vil ligeledes arbejde med trendanalyser, ikke kun hos forbrugeren, men også i modebranchen som en helhed. Det her er uddannelsen for dig, som gerne vil arbejde som f.eks. modeassistent, trendanalytiker eller indkøber.

 hvad kan du lave efter endte studier?

Efter et års studier indenfor fashion og business har du et rigtig godt grundlag for at fordybe dig yderligere indenfor emnet. Du kan også vælge at fortsætte på Berkeley College og tage en hel uddannelse indenfor Fashion Merchandising & Management .

Læs mere om en hel bachelor på Berkeley College lige her.

Eksempler på fag

  • Introduction to the Fashion Business Faget giver et godt overblik over modebranchen og studerende lærer om branchen, forskellige markedsføringsstrategier samt om, hvordan man analyserer trends i branchen.
  • Visual Merchandising Faget introducerer den studerende til, hvordan visuelle præsentationer bruges i branchen. Således arbejder man med indretning i f.eks. stormagasiner, specialbutikker, gallerier og restauranter.
  • Computer Applications in the Fashion Industry Faget introducerer den studerende til de vigtigste IT programmer, som bruges i modebranchen. Således lærer man forskellige tekniske principper, som kan tillempes forskellige programmer og derved gøre den studerende konkurrencekraftig. OBS – forkundskaber kræves.
  • Product Development En introduktion til produktudvikling fra ide til forbruger. De studerende undersøger markedsføringsprocesserne og tillemper strategier, for at gøre produktet lønsomt. Faget omhandler bl.a. udvikling, kost- og kvalitetskontrol samt PR.
  • Fashion for textiles for Apparel and Home Faget giver et omfattende indblik i tekstilindustrien. De studerende får kundskaber indenfor forskellige materialer, fremstilling og behandling som er nødvendigt for dagens mode- og indretningsindustri.
  • Principles of Marketing Faget introducerer den studerende til principper og praksis i markedsføringsprocessen – herunder markedsundersøgelser samt forbrugerindsigt.

Obs – en del af fagene på Berkeley College kræver visse forkundskaber. Det er desuden ikke alle fag, som udbydes på alle quaters. Hverken Berkeley College eller IBS kan derfor garantere specifikke fag. Kan visse fag ikke udbydes, bliver de dog erstattet af lignende fag.

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår/3 quarters174 300
Efterår 2017Studieår/3 quarters168 040

Optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode engelskkarakterer
  • GPA på 2 eller højere

Brug for mere information?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.