Photo & Journalism – Santa Barbara City College

Photo & Journalism

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201714/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Santa Barbara City College udbyder gode studiemuligheder til dig, der er interesseret i den fascinerende mediebranche.
Med stort fokus på digital teknik udvikler du dine færdigheder bag kameraet og din evne til at skrive forskellige typer tekst.

Vær opmærksom på at alle programmer på Santa Barbara City College hører under studieordningen IBS Select og de fag vi har fremhævet er blot eksempler. Det garanteres ikke, at du får dine førsteprioritet, men vi hjælper dig med at finde rigtig gode alternativer fra SBCC’s brede fagudbud.

Hvad får man ud af dette program?

På SBCC er der et bredt udvalg af fag som er brugbare på en fremtidig journalistuddannelse. Foto- og journalistikfagene indeholder en del praktiske elementer og du vil derfor få samlet en værdifuld portfolio af arbejdsopgaver, som vil gøre dig konkurrencedygtig, når du søger job som f.eks. fotograf, journalist eller redaktør.
Du kan oven i købet engagere dig i arbejdet med skolens prisbelønnede onlineavis ’The Channels’, hvor du får mulighed for at vise dine færdigheder og samtidig udvide dit netværk på og udenfor skolen.

hvad kan du efter studierne?

Studier indenfor journalistik og fotografi kan åbne dørene til den spændende mediebrance. Fremadrettet kan du arbejde mod at blive fotograf, journalist eller redaktør. Du kan arbejde med trykte- såvel som digitale kanaler, alt efter hvad du vil fokusere på. Når du har færdiggjort studier på SBCC vil du desuden være godt kvalificeret til at søge ind på en af de videregående uddannelser i Danmark indenfor dit interesseområde.

Eksempler på fag

  • Reporting/Writing
  • Photojournalism
  • Multimedia reporting
  • Web design
  •  Digital Imaging
  • Channels news paper lab

Optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode engelskkarakterer
  • GPA på 2.0 eller højere
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår115 995
Forår 2018Studieår115 995

Vil du vide mere om Photo & Journalism

Kontakt IBS

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.