Grafisk design, Accademia Italiana i Firenze

Grafisk design

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201707/09 2017
31/03 2017

Grafisk design på Accademia Italiana i Firenze har kun studiestart i efteråret

Accademia Italiana udbyder en populær uddannelse indenfor grafisk design, og for dig som gerne vil arbejde kreativt med farve og form. Under professionel ledelse af brancherfarne undervisere kommer du til at udarbejde en værdifuld portfolio.

Hvad får man ud af dette program?

Målet med dette program i grafisk design på Accademia Italiana er at give dig et godt indblik i fagområdet. Du studerer teoretiske fag som giver dig en dybere forståelse for fagets historie og giver dit et indblik i hvordan udviklingen har været og fortsætter fremadrettet. I løbet af programmet gennemgår du forskellige teknikker og lære at arbejde med programmer som er gængse i branchen. Du kommer også til at have praktiske opgaver som resulterer i arbejdsprøver, som du kan samle i en portfolio og tage med dig videre i erhvervslivet. Efter endte studier i grafisk design kan du arbejde som for eksempel art director eller webdesigner.

Du kan også læse en hel bachelor på Accademia Italiana. Læs mere her.

 

Eksempler på fag

  • Life Drawing
  • Artistic Illustration
  • 3D Animation
  • Advertising Design
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår119 995
Efterår 2017Semester75 995

Optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode engelskkarakterer

Forkundskaber er intet krav, men hvis du har tidligere erfaring indenfor design søger du ind på dine arbejdsprøver og placeres på det studieniveau, der passer til dig.

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.