Law, BPP University

Law

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201718/09 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

BPP University har nogle meget attraktive programmer indenfor fagområdet Law, for dig som er interesseret i at dygtiggøre dig indenfor jura.

Hvorfor studere jura på BPP?

BPP University er anerkendt overalt i Storbritannien  for sin Law School, og ikke uden grund. Drømmer du om en karriere som jurist eller advokat, vil et studieår på BPP University gavne dit CV og chancerne for at komme ind på jurastudiet i Danmark. Universitetet tilbyder spændende studier indenfor jura, f.eks. vil faget ”Introduction to international legal systems” gavne enhver dansk jurist, som drømmer om en international karriere.

Hvad kan du bruge uddannelsen til?

Gennem dit studieår vil du have mulighed for at prøve kræfter med forskellige områder af juraens verden, og derved skabe dig et overblik over hvad du vil beskæftige dig med senere hen. Et fag som “Law of the European Union” kan for eksempel være et perfekt fag hvis du er interesseret i at lære mere om de love og regler, som gennemføres inden for EU. At studere jura i udlandet giver dig et internationalt perspektiv på området og værdifulde egenskaber hvis du satser på et job udenfor Danmarks grænser, eller hos en virksomhed med mange internationale partnere.

Du kan også vælge at læse videre hen i mod en full degree inden for jura på BPP University. Læs mere om full degree

Eksempler på fag

  • Contract Law
  • Criminal Law
  • Law of the European Union
  • Lawyer’s Ethics
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår112 995
Forår 2018Studieår112 995

Optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode engelskkarakterer
  • GPA på 3 eller højere

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.