Master’s Degree, Keiser University

Master’s Degree

Vælger du at tage din masteruddannelse på et velkendt universitet i udlandet, gør du en værdifuld investering i din fremtidige karriere. Du udvider din horisont, får en professionelt engelsk og udbygger dit internationale netværk.

HVORFOR SKAL DU TAGE EN MASTER’S DEGREE PÅ KEISER UNIVERSITY?

På Keiser University er masteruddannelsen godt tilrettelagt og fokuseret på specifikke retninger. Du lærer at anvende teorier og begreber til reelle erhverv. Det kan være din egen virksomhed, en virksomhed dine medstuderende arbejder for eller et lokalt foretagende, der møder udfordringer.

Dit fakultet byder på ekspertise og erfarne iværksættere til forskellige problemstillinger. Skolens studerende engageres i aktive diskussioner og forskellige virksomhedskoncepter, for at stimulere nysgerrigheden og forbedre indlæringen.

HVAD INDEBÆRER MASTERUDDANNELSEN PÅ KEISER UNIVERSITY?

For at tage en master’s degree (MBA) på Keiser University skal du have gennemført en bachelor’s degree eller tilsvarende. Studierne giver dig mulighed for at fordybe dine kundskaber inden for et specifikt område og leder til en internationalt anerkendt uddannelse.

På Keiser University kan du tage en master (MBA) på 12 måneder. Vælger du en master med specialretning kan det tage 16 måneder.

Vil du tage en master inden for samme fagområde som din bachelor kræver det et GPA på mindst 2,7, vælger du en master inden for et andet fagområde end din bachelor kræves et GPA på mindst 3,0. Læs mere om GPA

LYDER DETTE INTERESSANT?

Kontakt os hvis du er interesseret i at tage en Master’s Degree på Keiser University. Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen og sørger for bolig til opholdet.

Læs mere om muligheden for SU, udlandsstipendium og legater.

EKSEMPEL PÅ MASTER’S DEGREE PÅ KEISER UNIVERSITY:

  • Accounting
  • International Business
  • Management
  • Health Services Administration
  • Marketing

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.