Fashion Design, Accademia Italiana i Rom

Fashion Design

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201707/09 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Drømmer du om at se dit design på catwalken? IBS-programmet i Fashion Design danner et solidt fundament for dig, der gerne vil ind i modebranchen, som ellers er svær at komme ind i.

Hvad får man ud af dette program?

Programmet Fashion Design på Accademia Italiana lægger en solid grundsten for dig som brænder for at skabe og gerne vil et navn indenfor modebranchen. I løbet af programmet vil du tilegne dig de nødvendige tekniske færdigheder og du vil se dine kreative ideer udvikle sig fra skitse til et færdigt produkt. Du har formentlig som mål at lancere din egen kollektion, men det ville også være muligt at få et fremtidigt arbejde som f.eks. indkøber eller stylist.

Du kan også vælge at læse en hel bachelor på Accademia Italiana. Læs mere her.

 Hvert år i april får skolens afgangselever mulighed for at fremvise deres eksamenskollektioner i et fantastisk modeshow under instruktion af en professionel koreograf. Deltagende hædersgæster har blandt andet været Missoni, Karla Fendi, Vivienne Westwood, Elio Fiorucci og Eva Cavalli. Vi iniviterer dig med til showet i Firenze, hvis du ansøger inden 31/3. Kontakt os for at høre mere.

Eksempler på fag

  • Accessories
  • Pattern Design
  • History of Costume
  • Life Drawing
  • Textile Technology
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår119 995
Efterår 2017Semester75 995
Forår 2018Studieår119 995
Forår 2018Semester75 995

Optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode engelskkarakterer

Forkundskaber er intet krav, men hvis du har tidligere erfaring indenfor design søger du ind på dine arbejdsprøver og placeres på det studieniveau, der passer til dig.

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.