Contemporary Music, Southern Cross University i Lismore

Contemporary Music

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201722/02 2017
15/12 2016

På Southern Cross University i Lismore finder du programmet for dig, som vil studere moderne, samtidig musik i et professionelt musikalsk miljø.

Hvad får man ud af dette program?

Skolen emmer af kreativ stemning og dine studier influeres af den indholdsrige musikkultur, der er i delstaten. Du undervises af eksperter fra branchen, som alle bidrager med kundskaber fra forskellige musikstilarter. Undervisningen består primært af kreative øvelser i at lave musik, som forbereder dig til fremtidigt arbejde i branchen. Efter dette musikprogram bliver du måske den næste store sangskriver eller får en karriere som musikproducent.

 

Eksempler på fag

 • Introduction To Music TechnologyDette fag giver dig et grundlæggende kendskab til standard musikudstyr og audiosystemer der anvendes i musikindustrien.
 • Contemporary Music TheoryDette fag giver en oversigt over de grundlæggende begreber i musikteorien og viser hvordan man kan anvende disse på en stor del af den moderne musikgenre. Faget vil også bidrage til, at udvikle dine auditive færdigheder.
 • SongwritingDette fag fokuserer på udvikling af problemløsningsfærdigheder i relation til musik. Du vil især udvikle kreative færdigheder og kunne fortolke musik og tekstskrivning. Der vil også være fokus på samarbejde og kritisk analyse.
 • Music PracticeFaget her udvikler dine færdigheder i musikalsk præsentation, herunder instrumentale og vokale teknikker og praksis i forhold til moderne musik.
 • Applied MusicianshipHer udvikler du grundlæggende fonetiske færdigheder ved at lytte, læse noter og transskribere. Du lærer om rytmer, melodier og harmoni, der er fælles for moderne musik.
 • Music And The InternetDette fag introducerer dig for en ny teknologi der er vigtig i forhold til produktion, distribution og markedsføring af musik gennem digitale medier. Du får også mulighed for at udforske musikkulturen i et online miljø.
 • Contemporary Music StylesFaget her giver dig et overblik over udviklingen af populær musik fra den tidlige rock’n’roll til moderne stilarter. Du vil lærere om forholdet mellem musikalske stilarter og teknikker og blive introduceret for grundlæggende begreber inden for musikvidenskab.
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår116 995

Optagelseskrav

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Middel- til gode engelskkarakterer
 • GPA på 1.9 eller højere

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.