Sport & Recreation, AUT University

Sport & Recreation

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201722/02 2017
15/12 2016

AUT’s programmer Sport og Recreation er enormt populære og passer til dig, der gerne vil arbejde med idræt og forebyggende sundhedspleje. Sport er en vigtig del af kulturen i New Zealand, hvilket gør at din studieby passer got sammen med dine studier.

Hvad får man ud af dette program?

Det etårige program Diploma in Sport and Recreation giver dig både teoretisk
og praktisk grundkendskab indenfor området hvis rolle bliver mere og mere vigtig i samfundet. Meget af kulturen i New Zealand kredser omkring idræt og udendørsaktivitet, hvilket gør at hele tiden er omgivet af det du studerer. I løbet af programmet fordyber du dig i emnerne idræt og sundhedspleje og vil lære om de videnskabelige teorier omkring helse og livsstil. Du vil også blive stillet overfor praktiske øvelser. Dette kan være din vej ind i branchen, eller et stort skridt på vej mod en videre uddannelse indenfor området. Du har for eksempel mulighed for at tage en bachelor’s degree i Sport & Recreation på AUT, hvis du vælger at læse videre.

Du kan også læse en hel bachelor på AUT University. Se mere her.

Eksempler på fag

  • Introduction to Managing and Quality Service  Dette fag giver den studerende de nødvendige kundskaber til at planlægge, organisere og gennemføre sport- og fritidsarrangementer.
  • Excercise Foundations Faget introducerer den studerende til grundlæggende viden indenfor anatomi og fysiologi til brug ved træning.
  • Sport, Health and Lifestyle  Faget giver den studerende mulighed for at undersøge forholdet mellem sport, fysisk aktivitet, helse og livsstil.
  • Coaching Young Athletes  Et fag, som giver den studerende kompetencer til at lede og coache en gruppe, herunder udvikling og motivation hos børn og unge.
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår148 995

Optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Mindst 7 i engelsk (alternativt TOEFL- eller IELTS-test)

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.