Tourism, AUT University

Tourism

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201722/02 2017
15/12 2016

Turisme er en voksende branche og en industri, som spiller en vigtig rolle for New Zealand og landets økonomi. Når du studerer turisme på AUT befinder du dig i et miljø, der et tæt forbundet
med dit fagområde.

Hvad får man ud af dette program?

Dette etårige program i Tourism på AUT giver dig et førstehånds indblik i en stadig voksende branche. De teoretiske studier giver dig et grundlæggende historiskblandet med mere nytænkende koncepter og teorier. Du får en vigtig forståelse for turisme set ud fra et kulturelt, samt miljøorienteret perspektiv, samtidig med at du lærer om moderne ledelse. I løbet af programmer lærer du mere om produktudvikling og bæredygtig turisme.

Du kan også læse en hel bachelor på AUT University. Læs mere her.

Eksempler på fag

 • Introduction to Tourism  Et fag, som introducerer den studerende til turismen som branche, socialt og kulturelt.
 • Customer Service and Selling  Faget giver den studerende gode kompetencer i servicesammenhæng, og fokuserer meget på muligheden for at forvandle muligheder til salg.
 • Tourism Industry Operations  Faget introducerer den studerende til forskellige dele af branchen, bl.a. fly, detail og pakkerejser.
 • Tourism Visitor Attractions  Faget giver den studerende forståelse for forskellige forlystelser og seværdigheder som en del af branchen.
 • Maori and Tourism in Aotearoa  Fokus i dette fag ligger på hvordan kulturen omkring maoribefolkningen har påvirket udviklingen af turisme i New Zealand.
 • Inbound Tourism Product Development  Faget lærer den studerende at udvikle pakkerejser, fra introduktion på markedet til feedback fra kunder.
 • IATA International Fares  Faget er af praktisk karakter, og lærer den studerende at lave billetter og rejseplanlægning, bl.a. igennem det velkendte IATA-system.
 • Ecotourism  Faget undersøger ekoturisme i lokalt og globalt perspektiv, og gennem cases introduceres den studerende for begrebet generelt. Undervejs i studieforløbet besøges virksomheder, som arbejder hermed.
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår148 995

Optagelseskrav

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Mindst 7 i engelsk (alternativt TOEFL- eller IELTS-test)

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.