Tips til 5 smarte rejseapps der gør din rejse lettere

Når du rejser kan du få brug for en hurtig oversætning, adgang til en hæveautomat eller at vide hvad den lokale valuta er værd. Vi har lavet en liste over 5 smarte apps du kan anvende på dit studieophold.

Tips: Vær sikker på, at din udbyder ikke opkræver ekstra gebyr for at surfe på nettet i udlandet.

Free Wi-Fi Finder 

Vil du på Instagram eller sende en MMS til en ven imens du er ude på eventyr? Free Wi-Fi Finder hjælper dig med at finde den nærmeste netværksforbindelse og viser også hvilke af mulighederne der er bedst.

ATM Hunter 

I mange lande har man stadig brug for at bruge kontanter. Denne app finder den nærmeste hæveautomat og viser dig også afstanden.

XE Currency 

Her kan du med det samme se hvor meget din valuta er værd når du er på farten. Hvis du rejser mellem lande kan du hente valutaerne på forhånd og se/gennem valutakursen til når du ikke har forbindelse til Internettet.

Scanner&Translator

Hvis menuen ikke giver mening eller du finder nogle mærkelige tegn, kan du pege dit smartphonekamera eller tablet foran og den oversætter hurtig teksten for dig!

Fish Eye 

Leder du efter sjove semesterbilleder? Med Fish Eye kan du tage sjove billeder – enten alene eller sammen med andre personer.

Hvor drømmer du om at komme hen? Se vores destinationer her!

 

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.