Undervisernes bedste råd til dig som vil studere event

At arbejde med en blanding af mennesker, messer og møder er en drøm for mange unge. Milyn Lo har tidligere undervist i Event Management på Martin i Sydney og er i dag Program Manager på skolen. Her fortæller hun hvorfor netop Australien er god til eventstudier.

 

Hvorfor skal jeg studere Event Management i udlandet?

– At studere i udlandet kan give dig et aktivt socialliv og et bredt netværk. Du får mulighed for at se verden og opleve andre måder at lære og udvikle sig på. Du vil forbedre dine sprogkundskaber og kommunikationsevner og dermed forbedre dine fremtidige karrieremuligheder. Det er din chance for at få en god livserfaring og personlig udvikling.

 

Hvorfor er Australien et godt land at studere Event Management?

– Australien har udviklet sig og holdt trit med de tendenser og den efterspørgsel,der findes inden for eventindustrien. Vi bruger moderne teknikker der gør læring i Australien endnu mere stimulerende og sjov. Eftersom det er et multikulturelt land får de som studerer her oplevelsen af et multikulturelt miljø.

Alle skoler som har studier inden for event management tilbyder en form for praktik gennem uddannelsen. Det kunne være at arbejde som frivillig på et velgørenhedsarrangement eller at få erhvervserfaring gennem de kontakter skolen har i branchen. Dette er værdifuldt for de studerendes egen faglige og personlige udvikling.

 

Hvordan ser eventbranchen ud i Australien?

– Mange af de lande der ligger langt væk fra Australien, herunder Storbritannien og USA, mener, at det er et vigtigt område at drive forretning. Vi har førsteklasses konferencelokaler og indkvarteringsmuligheder, der er rangeret som to af de vigtigste årsager til at mange virksomheder kontakter eventselskaber i Australien til at organisere deres virksomhedsarrangementer.

Australien rangerer højt som en attraktiv destination i lande som Indien, Singapore, Malaysia og Japan, for blot at nævne nogle stykker. ‘Tourism Australien’, landets nationalturistkontor bidrage til at eventindustrien vokser og bliver større hele tiden.

 

Hvordan kan min karrierer inden for event se ud?

– Din fremtidige karrierer kan både være i den private, offentlige eller frivillige sektor. Du kan arbejde inden for eventselskaber – både internt og  som freelance. Det at have en uddannelse inden for Event Management giver dig ikke bare de grundlæggende kundskaber inden for eventbranchen men også muligheden for at udvikle dig inden for business og markedsføring.

 

Hvad er dit bedste råd til dem som vil arbejde med event?

– Netværk! I denne branche handler alt om kontakter og positiv ‘can do-attityde’. At være bestemt, velorganiseret og have tillid til andre hjælper dig med at komme langt.

 

Kontakt os
Bestil en gratis studievejledning
Skriv dine spørgsmål i en kontaktformular

 

Læs mere
Event Management, Martin i Brisbane
Event Management, Martin i Sydney
Event Management, Martin i Melbourne

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.