6 fantastiske opplevelser i Australia

Studerer du i Australia vil du oppleve mye mer enn bibliotek og lesesal. Her kommer seks fantastiske opplevelser du kan få om du velger å dra til Australia med IBS.

  • Skydiving; med det flotte naturlandskapet i Australia er et fallskjermhopp en god måte å få se alt på en gang. Se en av dine favorittsteder fra et fugleperspektiv (bokstavelig talt!)
  • Koala og kenguru; Det er flere måter man kan møte dyrene som man aldri vil finne på våre side av kloden. Du kan være med på en guidet tur for å møte koalaer som lever fritt, eller bare møte på en kenguru eller femti på campus
  • Snorkle i Great Barrier Reef; Den beste måten å utforske the Reef på er å reise på en båtcruise langs nordkysten av Queensland. Cairn og Whitsunday Islands er av de mer kjente plassene å dra for på denne typen oppdagelsesferd
  • Fraser Island; lokalisert i Queensland kan skryte av å ha regnskog, sanddyner, over 100 ferskvannsinnsjøer og fargede sandklipper. En helt utrolig opplevelse du må se for å tro!
  • Uluru-Kata Tjuta National Park; En av verdens største monulitter, Ayers Rock ligger i Northern Territory, og strekker seg 340meter over havet. En av særegenhetene er at den endrer betydelig farge ved solnedgang fra terra cotta til blå, lilla og rød
  • Australian Alps; Selv om Australia er kjent for sine strender og sol året rundt, er the Austalian Alps, som strekker seg fra New South Wales til Victoria et mekka for skientusiaster

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med oss for mer informasjon om studiemulighetene vi tilbyr i Australia!

 

Les mer:
Australia
Studentblogger

Ingrid

Ingrid tok bachelorograden sin ved Høgskolen i Telemark med to opphold under studiene utenlands. Hun er glad for å kunne inspirere andre til å studere utenlands, fordi det er så mange muligheter.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!