7 gode grunner til å velge The Hotel School

Det kan være vanskelig å vite hva man vil gjøre i fremtiden, og da enda vanskeligere å vite hvilke studier man burde investere i. Hvorfor da ikke velge et studie der du får muligheter til å jobbe innen flere ulike arbeidsområder og hvor som helst i verden? Studer ved The Hotel School!

Ved The Hotel School i Australia kan du i løpet av tre år oppnå en Bachelor of Business i Hotel Management. Det betyr at ikke blir du bare spesielt kvalifisert til å arbeide i en av verdens mest spennende bransjer, du har også en bred akademisk bakgrunn som gir deg muligheter innen andre bransjer om du skulle ønske det. Den gode balansen mellom praksis og teori gjør utdanningen helt unik.

Og om ikke det skulle være nok, her kommer syv gode grunner til hvorfor du burde velge The Hotel School:

  1. The Hotel School er Australias ledende hotellskole og har også en offentlig universitetskvalifikasjon
  2. Ble i 2016 blant de 150 beste universitetene under 50 år i hele verden
  3. Tilbyr betalt praksisarbeid i løpet av studiene
  4. Har en unike smarbeid med Southern Cross University og Mulpha, som er en av de største investorene innen service- og turistbransjen
  5. Mulpha Graduate Program gir muligheten til
  6. Du kan vlege mellom å studere i Sydney eller Melbourne, to fantastiske byer
  7. Skolen er selvfølgelig støttet av Lånekassen

Les mer:
The Hotel School i Sydney
The Hotel School i Melbourne

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende studieveiledning

 

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!