9 grunner til å studere i California

Vakre strender, underholdningen, collegeopplevelsen. Det finnes mange grunner til at så mange lokkes av studier i California. Her forteller Carly Fetterolf, Marketing Specialist på California State University Monterey Bay, hvorfor du skal velge “The Golden State”.

 1. Været
  Alle ryktene du har hørt stemmer! I California skinner solen nesten alltid, noe som gjør det til et fantastisk sted å være, hele året. Pluss at du kan få en god blanding av klimaer. Opplev snø oppe i fjellene, dra ned til stranden der været er fint og vinden blåser lett. Kjør til nord California der fossefall gjør trærne store, vakre og grønne, eller dra til den sørlige delen der de skyhøye palmene strekker seg opp mot den varme solen
 2. Mangfold
  I California bor det mange fra forskjellige kulturer og etnisiteter side om side. Det å møte mennesker fra hele verden fører til ikke bare utsøkt mat men også opplevelser man har med seg resten av livet.
 3. Sightseeing
  Noen av USA’s vakreste steder, som du bare må se, ligger i California. Fra fossefallet i Yosemite National Park, til turløyper i Mariposa Woods og de fargerike solnedgangene i Monterey. Du vil ikke bli skuffet av California!
 4. 135 mils kystripeVelkommen til California, der utkanten av staten ligger langs Stillehavskysten, og der du alltid er i nærheten av en strand eller de fantastiske naturskjønne landeveiene.
 5. Utendørs
  Naturen spiller en viktig rolle i store deler av California. Det finnes mange kule utendørsaktiviteter du kan oppleve der som, å sykle langs stranden, paddle kajak langs kysten, fjellklatring i Pinnacles Park, vandre gjennom Big Sur eller noe som enkelt å gøy som en runde med beachvolleyball på Newport Beach.
 6. DisneylandKom til stedet hvor alt startet! Møt den ekte Mikke og Minni Mus mens du gjenopplever barndommen din.
 7. SportVi vet alle at USA elsker sport. Lag fra California har vunnet en rekke mesterskapstitler, alle kampene har en god atmosfære som man burde oppleve. Dra til den nærmeste stadion og se en basket kamp, amerikansk fotball eller baseball og opplev magien.
 8. Førnøyelsesparker
  Du kommer aldri til å kjede deg med så mange fornøyelsesparker i nærheten. Six Flags Magic Mountain, Disneyland, California Adventure, Great America og Knott’s Berry Farm er bare et fåtall av stedene du kan besøke som har berg-og-dal-baner, godteri, attraksjoner og vannparker og mye mer “nonstop fun”.
 9. In-N-OutIn-N-Out er det eneste stedet du trenger for hvis du er sulten, her kan du spise deg god og mett med en saftig burger og milkshake. Dette er hjemmet til landets beste hamburgere og er grunnlagt her, i “The Golden State” – California.

Vil du også studere i California? Det går fortsatt an og søke til vårens semesterstart på mange av våre skoler på USA’s vestkyst. Les mer om de ulike alternativene og kontakt oss om du ønsker å sette opp en studieveiledning før du søker.

Les mer
California State University Monterey Bay
Santa Barbara City College
UCLA Extension

Kontakt oss
Book gratis studieveiledning
Send inn et interesseskjema
Ring oss på 0771-20 20 80

Malin Bergström
Malin

Malin har studert Journalism & PR-program i Washington DC med IBS, samt gått på språkskole i Nice, Frankrike med STS. Å daglig få være med å inspirere andre til å studere i utlandet ligger derfor nært hjerte.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!