Catch the Moment!

Utenlandsstudier er en tid fylt med magiske øyeblikk. Har du studert utenlands med IBS Education og fanger noen av disse øyeblikkene på bilder eller film? Vær med i trekningen av en MacBook Air!

Nå setter vi i gang vår foto- og videokonkurranse Catch the Moment der du som nåværende eller tidligere IBS-student kan konkurrere med dine beste bilder eller filmer. Let i bildearkivet ditt for å finne materialet som best beskriver den fantastiske opplevelsen det er å studere i utlandet.

Slik foregår konkurransen:

  • Send inn minst fem av dine beste bilder eller videosnutter (kan fint være en blanding!)
  • Bidraget ditt burde beskrive alle de ulike delene av dine utenlandsstudier, slik som bolig, skolen, fritid, venner, ny kultur og nye tradisjoner
  • Send inn bidraget ditt senest 30. september

Lykke til, vi ser frem til å motta bildene dine!

Vil du vite mer? Til konkurransesiden!

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!