Bolig, Accademia Italiana, Firenze

Firenze er en perfekt studentby, der du enkelt kan komme deg rundt ved å gå eller sykle dit du skal. Accademia Italiana har to campus midt i byen, så du er aldri langt fra favorittbutikkene dine, kaféer eller museer.

I Firenze deler du leilighet med andre studenter. Leiligheten har en sentral beliggenhet, og du befinner deg i nærheten av skolen og kjente landemerker som Ponte Vecchio og Doumen samt kollektivtransport som kan ta deg til andre steder i Italia.

I Firenze er bolig inkludert i programavgiften hele studieåret ditt med IBS på Accademia Italiana – nyt følelsen av å bo i en av Italias vakreste byer.

Våre boliger er fullt møblerte, og består av stue, soverom og bad. Studentboligene i Firenze er inkludert i programavgiften hele studieåret ditt med IBS.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!