Campus Accademia Italiana, Firenze

Siden oppstarten i 1984 har tusentalls studenter utdannet seg ved Accademia Italiana. Mange velger campus i Firenze på grunn av den vakre beliggenheten i Toscana.

Accademia Italiana i Firenze består av to bygninger, som ligger en kort gåtur fra hverandre. I bygningen ved det velkjente torget Piazza Pitti finner du et bibliotek med alle mote-, design-, og interiørmagasiner du kan tenke deg. Den andre bygningen ligger på Lungarno alle Grazie, rett ved elven som renner igjennom byen. Her har du en stor takterrasse med utsikt over hele Firenze. Det er lett å forstå at studentene vil sitte her når de har pauser og samle energi og inspirasjon. Lokalene inneholder alt du trenger av utstyr og teknologi for designstudiene dine. Motestudentene har for eksempel tilgang på avanserte symaskiner.

Mange velger Accademia Italiana i Firenze på grunn av skolens sentrale beliggenhet i en by som yrer av kultur, kunst og design. Her studerer du i et stimulerende miljø med studievenner fra hele verden.

IBS hjelper deg med å finne deg til rette blant skolens forskjellige designretninger. Undervisningen foregår på italiensk, og for at du skal få mest mulig ut av oppholdet ditt tilbyr vi et språkkurs i italiensk før og under studietiden. Når du studerer med IBS på Accademia Italiana i Firenze er bolig inkludert hele studieåret.

VELKJENT MOTEVISNING

I april hvert år avholder avgangselevene i Fashion Design en stor motevisning, der de viser frem eksamenskolleksjonene sine. Showet regisseres av en profesjonell koreograf, og har gjennom årene lokket til seg hedersgjester som Vivienne Westwood, Karla Fendi og Elio Fiorucci. I samarbeid med motevisningen har også studentene fra designlinjen en utstilling av eksamensarbeidet sitt.

 

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!