Firenze

Du finner nesten ingen flottere by enn Firenze. I 1982 ble byen til og med erklært en World Heritage Site av UNESCO.

Firenze er hovedstaden i Toscana og er kjent for sin historie som senter for handel og finans i middelalderen, og i dag som motehovedstad og kulturby.

Firenze ligger ved elven Arno, midt i Toscanas kuperte landskap. Her møter du renessansens kunst og kultur, pompøse piazzaer, pittoreske torg og koselige gater. Over elven går seks broer. Den eldste og mest merkeverdige er den overbygde Ponte Vecchio.

Andre severdigheter som du må besøke i løpet av studietiden din i Firenze er blant annet det velkjente museet Uffizerna og den fantastiske katedralen, som er den fjerde største i verden. På byens museer kan du se verk av blant annet renessansemesterne Da Vinci, Botticelli og Michelangelo. I Firenze er det mye å gjøre når du har fri fra skolen!

I tillegg de eldre bygningene og interessante museer finner du også koselige restauranter, nattklubber og puber. Det er selvfølgelig muligheter til å for eksempel gå på kino om du er litt lei av all høykulturen – og siden filmene i hovedsak er dubbet til italiensk er det en perfekt måte på å få øvd deg litt!

 

 

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!