ACPE

Australian College of Physical Education (ACPE) er en ren idrettskole som holder til i fantastiske lokaler på den tidligere olympiastadion, rett utenfor sentrale Sydney. ACPE er det selvsagte valget for deg som spesialisere dine studier innenfor idrett,

ACPE er en priviligert skole som får holde til i toppmoderne lokaler og har et sterkt studiemiljø som er tett knyttet opp mot undervisningen. Sydney Olympic Park kalles for “the home of spors” og sommeren 2000 var stadion full av OL-deltakere. I dag er det en treningsarena for den australske idrettselite og en undervisningsplass for studentene ved ACPE.

En unik arena
Stadionen er unik i sitt slag ettersom den gir tilgang til det meste innen sportsindustrien. Her finnes utdanningsmuligheter, idrettsevents, sportskultur- og administrasjon samt et brett treningstilbud og muligheten til å utøve flere ulike idretter. I denne store idrettsparken drives den daglige undervisningen på ACPE.

Undervisning ved siden av idrettseliten
Noen av Australias største idrettsevents holdes på ditt fremtidige campus og flere av de store idrettsklubbene i området har sine hovedkontor vegg i vegg med det som kommer til å være dine klasserom. Kanskje møter du på et stort idrettsidol i lunsjpausen. I tillegg til fantastiske treningslokaler har du også tilgang til et helt nytt bibliotek og datarom.

Idrettsstudier i Australia
Australia er et land som leder an innen helse og trening. Om du er interessert i sport er det derfor et utmerket valg å studere nettopp her. Området rundt Sydney byr på mange muligheter for trening og utforskning også utenom dine studier.

Sommeren 2000 var Sydney Olympic Park fylt med OL-atleter. Neste år kan det bli ditt campus!

Book studieveiledning

 

  • Fantastiske og nymotens fasiliteter bare et stenkast unna.
  • Undervisning sammen med og av toppidrettsutøvere.
  • Jobber tett opp mot næringslivet og gir deg verdifulle kontakter for videre arbeid i bransjen.
  • Både teoretisk og praktisk utdanning som gir deg “hands-on” erfaring.
  • Grunnet klima kan du trene ute hele året.

ACPE tilbyr noen av verdens beste utdanninger inn en idrett. Som ledende høyskole for idrett på toppnivå kommer du til å studere sammen med noen av Australias beste idrettsutøvere. Flere av disse underviser også på skolen.

Skolen fokuserer både på praktisk og teoretisk undervisning, noe so betyr at OL-anlegget brukes daglig. Med oss på IBS kan du vlege å studere Applied Fitness, Sports Business eller Dance. Les mer om du ulike fagretningnene og kontakt oss om du har noen spørsmål.

InteressemeldingBestill informasjon

Når du studerer med oss på ACPE i Sydney er boligen inkludert første semester. Om du vil fortsette å bo med oss andre semester kan sende inn et ønske om det til oss på IBS.

Delt og møbler bolig
Du bor vanligvis i et dobbeltrom sammen med en annen student. Alle våre boliger er fullt møblerte og utrusted med det meste du behøver for å trives. Leiligheten eller studentboligen likker sentralt, i nærheten til skolen, kollektivtrafikk og bylivet.

Kontakt oss om du vil ha mer informasjon om boligen din i Sydney.

Sydney er den største, eldste og kanskje mest fascinerende byen i Australia. Mange anser den som å være en verdens vakreste byer. Den er hovedstad i provinsen New South Wales og ligger mellom den vakre kystlinjen og nasjonalparken Blue Mountains. Klassiske Sydney Harbour Bridge forbinder sentrale Sydney med området North Shore.

“City Life”
Dette er byen for deg som oppleve et ordentlig storbysliv. Selv om det er millionby finnes det følelse av småby som gjør at det er lett å ta seg omkring overalt. Besøk alle severdighetene og verdenskjente ikoner som Sydney Opera House, Darling Harbour og Sydney Tower.

Når du ikke har fullt opp med studier skal du selvsagt passe på å ta vare på livet i Sydney, med alt fra storbyspuls til herlig strandliv. Besøk Sydneys fantastiske operahus som ble designet av den danske arkitekten Jørn Utzon. Når du har sett nok av det rusler du videre til Sydneys botaniske hage, rett ved siden av operahuset, der du kan slappe av i sola.

Oppdag Sydneys strender
Vil du bort fra storbyens larm kan du enkelt ta deg til Manly Beach eller Bondi Beach. Sydney Harbour har også endel gjemte perler der du kan nyte strandlivet. Land de vakre strendene kan du såklart surfe, padle, dykke eller svømme, men også bare nyte omgivelsene i en kafé eller bar.

I Sydney får du det beste av to verdener – strandliv blandet med storby. Ta surfetimer på Bondi Beach eller spis middag med venner på en rooftop bar.

Mat fra hele verden

Når du går lei av matpakkene dine kan du unne deg et restaurantbesøk. Den internasjonale atmosfæren i Sydney innebærer at det finnes restauranter som serverer mat fra alle verdens hjørner. Book bord på en tradisjonell pub, på noen av de mange prisbelønte restaurantene eller på en rooftop bar med utsikt over hele byen.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!