Campus

Sydney Olympic Park “the home of sports” og også hjemmet til ACPE.

Skolen er ekstremt heldig som holder til her i topp moderne lokaler. Stadion er spesiell fordi den har tilgang på alt innen sport. Opplæring, utdanning, eventer, kultur, administrasjon samt utøvende sporter. Dette er ikke bare tilgjengelig for deg som student, men alle som ønsker å benytte seg av mulighetene. Skolen holder til i “parken” og har egne bygninger de disponerer. Flertalls klasserom, helt nytt bibliotek og mange datarom alle elevene har tilgang til. De har også dansesenter og innendørshaller.

Noen av største sports eventer i Australia holdes på ditt campus, og flere av de store idrettsklubbene har også sine hovedkontorer vegg i vegg med ditt klasserom.

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!