Antioch University, Santa Barbara

I hjertet av den livlige studentbyen Santa Barbara finner du Antioch University (AUSB). Her tilbyr IBS deg en unik mulighet til å ta en amerikansk bachelor’s degree på bare tre år i stedet for fire.

Antioch University ble grunnlagt i 1964 og finnes i dag på fem ulike steder omkring i USA. Skolens campus i Santa Barbara ligger sentralt, bare et kvartal fra hovedgaten State Street. Hit kommer studenter fra hele verden hvert år – du kan bli en av dem.

Personlig utvikling
Stemningen på Antioch er varm og personlig. Du har nær kontakt med lærerene dine og de legger stor vekt på din personlige utvikling. Du oppmuntres til å delta i undervisning, en pedagogikk som styrker din personlige og akademiske selvtillitt.

Ingen eksamen
Undervisningen på Antioch går langt forbi vanlig klasseromsundervisning. Her har du ingen tradisjonelle prøver, men vurderingene skjer i form av gruppearbeid, presentasjoner og diskusjoner.

Skoleavis
Studentene på Antioch drives skoleavisen AUSB Odyssey, som fungerer som et forum der du kan få din stemme hørt om aktuelle emner. Dette er kanskje spesielt interessant for deg som vil studere kommunikasjon og media, men alle studenter er velkomne til å sende inn sine bidrag.

Antioch ligger i sentrale Santa Barbara, California. Med IBS kan du ta en hel grad her på kun tre år!

Book studieveiledning

  • Du sparer ett år med studier om du tar en amerikansk bachelor’s degree på AUSB
  • AUSB har en familiær stemning der elevene er engasjerte og tar del i undervisningen
  • Skolen har veldig sentral beliggenhet i Downtown Santa Barbara
  • Santa Barbara er vakkert og ligger i nærheten av mange storbyer i California
  • Den nytenkende undervisningen bidrar til stor personlig utvikling
  • Aldri mer skriflig eksamen!
Jeg har aldri lært meg så mye som på Antioch
Elisabeth Garden Danielsen
Elisabeth Garden Danielsen, Full Degree, Santa Barbara

På Antioch University har du en unik mulighet til å ta en bachelorgrad etter bare tre års studier, noe som normalt sett tar fire år i USA. Du kan velge å ta alle tre årene på Antioch University eller starte studiene dine med ett år på Santa Barbara City College (SBCC) og så tar en transfer til Antioch.

Da får du godkjent de creditsene du tar på SBCC og får også 30 units for ditt siste år på videregående i Norge. Etter totalt tre år kan du så sitte med en Bachelor of Liberal Arts, men din spesifikke fordypning.

Kontakt oss så hjelper vi deg til å, på en enkel måte, nå drømmen om å ta en hel grad i USA. Vil du bare studere ett semester eller to på Antioch er dette også fullstending mulig så klart.

InteressemeldingBestill informasjon

I Santa Barbara bor du enten i en leilighet eller et hus sammen med andre studenter. Boligene ligger i gangavstand fra skolen, byens herlige strender og downtown. Du bor også nær kollektivtrafikk med gode forbindelser også ut av bykjernen.

Bo i delt leilighet
De leilighetene vi tilbyr består som oftest av en stue, to soverom, kjøkken og bad. For at det skal være så bekvemt som mulig for deg å flytte inn med en gang er leilighetene møblerte og har et utrustet kjøkken, wifi og tilgang til vaskerom. Mange av leilighetene ligger i bygninger med tilgang til svømmebasseng, solstoler og felles grillområder.

Dele hus med andre studenter
Husene er også møblerte, men utrustede kjøkken, tilgang til wifi og vaskerom. Antall rom varierer mellom de ulike husene. Felles for alle boligene er at du bor sammen med andre IBS-studenter fra Norge, Sverige eller Danmark – en trivelig måte å få venner fra første dag.

Boligen inngår i IBS pakkepris
Studieboligene i Santa Barbara er inkludert i IBS pakkepris hele første quarter. Om du vil fortsette å bo der andre quarter kan du sende inn en forespørsel om det til oss på IBS.

Santa Barbara er en livlig studentby sør i California, litt nord for Los Angeles, i et område som er kjent som USAs riviera. Klimaet beskrives ofte som et middelhalvsklima og det er fine temperaturer året rundt. Med mer enn 300 soldager i året og en temperatur som sjelden synker under 20ºC er det lett å trives.

Herlig natur
Byen ligger veldig vakkert til rett ved Stillehavet. I det herlige klimaet kan du vandre på hvite sandstrender og langs palmealleer. Du kan se massive fjellkjeder og oppleve et spennende kulturliv med mange store scener innen musikk, teater og film.

Restauranter og shopping
I downtown Santa Barbara finner du den poplære gata State Street. Du har mange restauranter, barer og kafeer å utforske og kan se frem mot en god del bra shopping. Det finnes mange kinoer i byen som alltid viser de nyeste filmene til gode priser. Har du bil kan du prøve ut drive-in kino, hvor du sitter i bilen og ser film med lyd over radioen, akkurat som i filmen Grease. Om ikke har alle kinoene billigere kinodager på tirsdager hvor billetten koster rundt $7 (ca. 65 kr).

Det fantastiske klimaet i Santa Barbara gjør det til en perfekt plass for deg som liker friluftsliv. Surfing, seiling, sykling eller fjellturer – du velger selv!

Utforsk resten av California
Byens beliggenhet er i tillegg perfekt for deg som vil utforske flere deler av California. Bruk fritiden til å ta utflukter til San Diego i sør eller San Fransisco i nord, for eksempel. Andre morsomme steder er Los Angeles og Las Vegas.

.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!