Bolig, Antioch University

I Santa Barbara bor du med gangavstand til både skolen, byen, kritthvite strender, og de mange mulighetene som downtown tilbyr med shopping, restauranter og kulturliv.

Uansett hvor du bor kan du gå til skolen, men du er også i nærheten av kollektivtilbud som kan ta deg enkelt til Los Angeles, San Diego i sør, og San Francisco i nord. Bolig er inkludert i programprisen det første quarteret.

Studentboligene våre i Santa Barbara tilbyr flotte uteområder. Her kan du tilbringe de varme California-kveldene med vennene dine.

Leilighetene vi disponerer inneholder vanligvis stue, to soverom, kjøkken og bad. For at det skal være enklere for deg som student, er boligen møblert og du deler vanligvis rom med en annen IBS-student. Alle leiligheter har gratis WiFi, Kabel-TV og tilgang på støvsuger.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!