Campus, Antioch University

Antioch University ble grunnlagt i 1964, og finnes i dag 5 steder rundt om i USA. Skolens campus i Santa Barbara tar årlig imot studenter fra hele verden, og du kan bli en av dem.

Antioch University Santa Barbara (AUSB) ligger i hjertet av byen, bare ett kvartal fra hovedgaten og downtown. Stemningen på skolen er familiær, og du får lett kontakt med både lærere og andre studenter. Som student får du tilgang til skolens onlinebibliotek, der du kan kjøpe og selge faglitteratur. Campuset er lite og studenter kommer og går igjennom hele dagen, hele uken. Noen klasser er online, og som de andre klassene, møtes man èn gang i uken i 3 timer.

Studentene på Antioch driver skoleavisen AUSB Odyssey som fungerer som et forum der du får ytret dine tanker innen aktuelle emner. Det er kanskje spesielt interessant for deg som vil studere kommunikasjon og media, men alle studenter er velkomne til å bidra.

Vil du være med å påvirke din utdanning? På Antioch University oppmuntrer man elevene til å engasjere seg og være delaktige i undervisningen, en pedagogikk som virkelig styrker selvtilliten din.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!