AUT University

Vil du studere i et inspirerende miljø, med lærere som gir deg store muligheter til å påvirke dine studier? Da skal du velge AUT University, New Zealands nest største universitet.

AUT University har sine røtter i Auckland Technical School som ble grunnlagt allerede i 1895. I 2000 tok skolen sitt nåværende navn og er i dag rangert som et av landets beste universitet.

Små klasser og nær kontakt
På AUT er du som student veldig viktig og du skal kunne påvirke utdanningen din. Derfor har de valgt å ha små klasser der det er mulig for studenter og lærer å ha en åpen kommunikasjon. Skolen har til og med en spesialservice for internasjonale studenter for at du skal føle deg trygg under hele utenlandsoppholdet.

Ressurser på campus
AUT University har tre campus i Auckland: North Campus, South Campus og City Campus. Med oss på IBS kommer du til å ta det fleste fagene dine på City Campus, men det er også mulighet for at du også tar på andre campus etter fagvalg og administrasjon. Uansett hvilket campus du er på er det bibliotek, kaféer og studentservice tilgjengelig. Som student på AUT University blir tatt hånd om og på fritiden kan du engasjere deg i noen av skolens mange studentforeninger.

Tror du dette er skolen for deg? Bestill en gratis og uforpliktende studieveiledning så hjelper vi deg på vei!

Bestill studieveiledning →

  • Et moderne universitet med nytenkende og interaktiv pedagogikk.
  • Stor tilbud innen studentforeninger og aktiviteter på campus.
  • Høyest ”employment rate” i landet – studentene får jobb etter utdanningen.
  • Fagene er utformet i samråd med selskaper og næringslivet.
  • Auckland er et studiested som gir deg muligheten til å oppleve et riktig eventyr.
  • AUT Business School tilhører de 5 % av verdens businesskoler som er akkreditert av AACSB International – the Association to Advance Collegiate Schools of Business
IBS hjalp med å velge riktige fag for en interessant studietid
Martin Furseth
Martin Furseth, Business, AUT

Vi på IBS har valgt ut noen populære program som passer studieplassen, blant annet Conflict Resolution og Tourism, men AUT er et universitet som har et bredere fagtilbud enn det. Om du velger vårt studiealternativ IBS Select kan du velge fag fritt mellom fagområder og finne det som passer nettopp deg. Gjennom IBS Select skreddersyr du utdanningen din er dine interesser.

Du kan også ta en hel bachelor- eller mastergrad på AUT. Les mer om dette under Full Degree.

InteressemeldingBestill informasjon

Når du studere på AUT University kommer du til å bo et leilighetskompleks i bydelen Ponsonby i Auckland. I området finnes mange barer, restauranter og shoppingsmuligheter – og bare et steinkast bort finner du den vakre North Shore-stranden. Det er også i gangavstand til skolen din.

Møblert og klart for innflytting
Leiligheten har kjøkken og fellesrom, samt uteplass med grill og utemøbler. Leiligheten du bor i er fullt møblert og på enkeltrommet ditt finner du en seng, et lite kjøleskap, garderobeskap og lamper. Kjøkkenet og de andre fellesrommene er utuster med det du behøver, så det er bare å flytte rett inn når du ankommer.

Bolig inkludert i et semester
I IBS pakkepris er boligen inkludert hele det første semesteret ditt i Aucklan. Om du vil fortsette å bo med oss semester to kan du sende inn en forspørsel om dette til oss på IBS.

New Zealand består av to øyer; nordøya og sørøya. På norøya finner du Auckland, som er New Zealands største og raskest voksende by, med omtrent 1,4 millioner innbyggere. Byen er delt inn i ulike regioner med veldig ulik karakter, noe som gjør at byen føles mindre enn det den er.

Verdens beste by
Du som velger å studere her tar et vledig godt valg siden byen årlig topper listen over verdens beste steder å leve og bo i. Her er levestandarden høy og innbyggerene trives godt.

Behagelig kystklima
Auckland har et kystklima som er behagelig året rundt. Siden byen ligger på den andre siden av jorden er årstidene motsatte fra det vi er vant til i Skandinavia. Sommeren strekker seg fra desember til februar, høsten fra mars til mai, vinter fra juni til august og fra september til novemeber er det vår.

Siden du bor sentralt i Auckland er du alltid nært noe å se og gjøre. Aucklan Botanic Gardens og Auckland Zoo er noen av stedene som er verdt et besøk. Et besøk til Aucklan Museum er også høyt anbefalt, slik kan du bli kjent med landet og Maori-kulturen som er den urbefolkningen i New Zealand.

Shopping og markeder
I tillegg til kunst og kultur byr på Auckland på fantastisk shopping, med nærliggende outlets og gallerier. For en mer genuin shoppingopplevelse kan du ta en tur til et lokalt marked og handler råvarer og nærprodusert mat, håndtverk, smykker, bøker og kaffe – ja, det meste du kan tenke deg egentlig!

Nær eventyret
Om du skulle gå lei av storbysstresset kan du utforske resten av New Zealands fantastiske natur. Når du studerer i Aucklan er du nemlig aldri langt fra et eventyr. Dykking, trekking, fjellklatring, skydiving, bungyjumping – hva vil du prøve ut?

Når du studerer med oss på Auckland er alltid eventyrene i nærheten. Ta en pause fra studiene og prøv litt bungyjumping eller skydiving. Få plasser i verden har så mange muligheter!

“City of Sails”
Vannsporter er en naturlig del av livet i Auckland, siden byen er omgitt av vann. Her kan du leie vannscooter, dra på fisketur, dra på kajakktur, surfe, dykke eller  dra på hval- og delfinsafari. Liker du å seile? Eller bare tanken på det? Auckland pleier å være et av etappemål i Volvo Ocean Race og kallenavnet “City of Sails” kommer fra de mange seilbåtene som finnes her.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!