Bolig, AUT University

Auckland har flere ganger blitt kåret til verdens beste by å bo i, og på Unistay Ponsonby bor i nærheten av byens mange muligheter, og dessuten er det gangavstand til AUT University.

Leilighetskomplekset Unistay Ponsonby ligger i bydelen Ponsonby i Auckland. Her finnes det et godt tilbud med barer, restauranter og shopping – og ikke langt unna finner du den vakre North Shore stranden. Unistay Ponsonby tilbyr et bra felles kjøkken og almennrom, samt uteplasser med grill og utemøbler.

Selv om du bor i sentrale Auckland, og bør ta vare på det byen har å tilby, skal du også passe på i løpet av din studietid og reise rundt og se den fantastiske naturen i New Zealand.

Unistay Ponsonby er fullt møblert og på ditt enkeltrom har du en seng, et kjøleskap, klesskap og lamper. Kjøkkenet og de andre fellesrommene er også fullt møblerte.

Studentboligen inngår i IBS sin programavgift hele første semesteret, og om du vil bli boende ditt andre semester er det bare å ta kontakt med IBS angående dette.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!