Campus, AUT University

Vil du studere i et inspirerende miljø, med lærere som gir deg stor mulighet til å påvirke dine studier? Da skal du velge AUT University.

AUT University har sine røtter i Auckland Technical School som ble grunnlagt tilbake i 1895. Siden år 2000 har skolen hatt sitt nåværende navn og rangeres i dag som et av landets beste universiteter. På AUT er du som student viktig. Derfor har man valgt å ha små klasser der det er mulig for studenter og lærere og ha åpen kommunikasjon. Skolen har også spesielt god service for internasjonal studenter, slik at du skal følge deg trygg i løpet av din studietid i utlandet. På campus finner du bibliotek, cafeer, og bra studentservice.

AUT University ligger i sentrale Auckland, i nærheten av alt som New Zealands største by har å by på. Skolen har ett tydelig mål om å gi hver student muligheten til personlig utvikling og en veldig bra studietid.

DIN FRITID I AUCKLAND

New Zealand består av to øyer – nordøya og sørøya. På nordøya finner du Auckland, som er New Zealands største by. Byen er inndelt i ulike regioner med veldig forskjellig karakter, noe som gjør at byen kjennes mindre ut enn den egentlig er. Du som velger å studere har gjort et veldig godt valg, ettersom byen årlig topper listen over vedens beste steder å leve og bo i. Liker du seiling? Auckland er ofte et etappemål i Volvo Ocean Race og kallenavnet ”City of Sails” kommer fra de mange seilbåter som finnes her. Når du studerer i Auckland er du aldri langt ifra spennende eventyr. Om du skulle bli lei det pulserende bylivet kan du utforske New Zealands fantastiske natur. Dykking, trekking, fjellklatring, skydiving – hva vil du prøve?

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!