BPP University

BPP University ligger i sentrale London, midt i et av verdens største finanssentre. Det høyt ansette universitetet tilbyr et perfekt studiemiljø for den ambisiøse studenten som er interessert i økonomi, psykologi eller juss.

BPP University ble grunnlaft i 1976 og har i dag lokaler i flere sentrale deler av London. Det er et privateid universitet som har et profesjonelt og ambisiøst studiemiljø. Skolen er mest kjent for sine juss- og businesstudier, men psykologistudiet blir også mer og mer populært.

Lærere og klasser
Klassene er små noe som innebærer at utdanningen og undervisningen blir veldig personlig. Alle lærerene har praktisk erfaring fra arbeidslivet innen områdene de underviser i, og bruker eksempler fra virkeligheten og egne erfaringer – noe studentene pleier å sette veldig pris på.

Campus – midt i budinessdistriktet
Skolen har lokaler i seks ulike områder i London. Hvilket campus som blir ditt kommer an på hva du velger å studere. På campuset i Waterloo eller Holborn studerer du de fleste fagene innen psykologi og juss. Om du studerer business kommer du til å tilbringe mest tid på campuset som heter London City, nær bygningen “The Gherkin” (som du ser i bildert ovenfor). Dette er midt i Londons businessdistrikt – du har altså nettopp det du studerer rett utenfor klasserommet. Bedre studieinspirasjon skal man lete lenge etter.

Tror du dette er skolen for deg? Bestill en gratis og uforpliktende studieveiledning så hjelper vi deg på vei!

Bestill studieveiledning →

 

  • Skolen har lang erfaring og et godt rykte
  • Høyt kvalifiserte lærer med erfaring fra næringslivet.
  • Utdanningen i Business Management er internasjonalt anerkjent og gir et godt grunnlag for videre karriere
  • BPPs London City-campus har perfekt beliggenhet midt i businessdistiktet
  • I en av verdens finanshovesteder kan du knytte verdifulle kontakter

Gjennom oss på IBS kan du oppleve et spennende studieår på BPP University. Velg om du vil studere business, juss eller psykologi. Vi kan til og med hjelper deg om du ønsker å ta en bachelor- eller mastergrad. Kontakt oss om du ønsker å ta en grad ved et av Londons ledende universitet.

InteressemeldingBestill informasjon

London er inndelt i ulike soner, det sone 1 er den mest sentrale. Med oss på IBS bor du nært sentrum, i sone 1 eller 2, og får på den måten ta del av det pulserende storbylivet. Området du bor i er studentvennlig, med nærhet til kollektivtrafikk og alt det byen har å tilby,

Leilighet med andre studenter
Du kommer til å bo i en leilighet der du deler et dobbeltrom med en annen student. Dere har tilgang til et, grunnleggende utstyrt, felleskjøkken og i IBS pakkepris inngår også et sengetøysett. Det er også wifi-tilgang i boligen.

Bolig i et semester
Boligen er inkludert i IBS pakkepris hele første semesteret. Om du ønsker å fortsette med boligen i semester to kan du sende inn en forespørsel om dette til oss på IBS.

London er en av de store verdensbyene med omtrent 8,4 millioner innbyggere. Gjennom byen renner elven Themsen, som krysses av mange broer og tunneller. En av de mest kjente broene er Tower Bridge, som er et typisk symbol for London.

Nettverke
I sentrale London er det en høy konsentrasjon av hovedkontor for verdens mest fremgangsrike bedrifter og selskapet. Som en av verdens viktigste finansbyer er London en perfekt studieby for deg som vil ha alle forutsetninger for å nettverke og knytte viktige kontakter. Med tanke på at skolen din igger midt i et av verdens viktigste finansdistrikt har du alle muligheter til å møte mennesker som kan bli både venner og viktig fremtidige kontakter.

Studiene i London kan være ganske krevende, derfor er det godt å vite at det finnes mye å stresse av med på fritiden. Om det er å drikke billig vin i en av byens mange parker eller dra til Harry Potter-land du ønsker, alt er lett å få til når man bor i London!

Fotball på puben
Pubkulturen er en viktig del av den sosiale livet i London. Her henger du med venner etter studiedagen er over, og møter både nye venner og mulige profesjonelle kontakter. Selv om du ikke er fotballinteressert bør du se minst en fotballkamp på en engelsk pub. For å oppleve enda mer av den engelske fotballkulturen kan du også gå å se en match live. Kanskje blir Tottenham Hotspur, Arsenal FC eller Chelsea FC ditt nye fotballag?

Musikk og kultur
London er såklart mer enn fotball. Her finnes et stort kulturtilbud med noe for de fleste smaket. Gå på musikal eller teater på West End, se et liveshow på en bar eller dra på et av byens mange museum.

Sightseeing og selfies
Den nye studiebyen din er full av velkjente sightseeingmål og perfekt selfie spoits. Tower Bridge, Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, St Paul’s Catherdral, Trafalgar Square, Madame Tussauds – hvor mange landemerker rekker du å besøke?

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!