Campus, BPP University

På høyt ansette BPP University tilbyr IBS studier innen økonomi og juss. Ta sjansen, å skap deg nettverk og knytt viktige kontakter når du studerer midt i et av verdens finans sentrum.

BPP University er en privatskole og tilbyr et profesjonell og ambisiøst studiemiljø. Skolen har et stort fokus på business og i løpet av din studietid her blir du godt forberedt for å ta videre steg innen forskjellige i businessverden.  Universitetet ble grunnlagt i 1976 og har lokaler i sentrale London. Klassene er små, noe som innebærer at din utdanning blir veldig personlig. Alle lærere har praktisk arbeidserfaring og kan derfor undervise utifra egne erfaringer, noe som studentene setter pris på. På skolens campus finner du alle ressurser du trenger for å få en bra studietid, og beliggenheten midt i London skaper et inspirerende studiemiljø.

Et studieår på BPP University er en veldig bra investering i din videre utdanning og fremtidige karriere. Du undervises av lærer som er eller har vært i aktive i bransjen, i en by som er ledende innen både økonomi og juss.

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!