London

London er en verdenskjent metropol og er en knutepunkt for økonomi, mote, kultur og politikk over hele verden.

Studiene i London kan være ganske krevende, derfor kan det føles godt å vite at du også kan finne på mye moro på fritiden. Pass på å bli en del av Londons mangfold i løpet av din studietid. Det finnes utrolig mye å se og gjøre og du kommer til å få vanskeligheter til å rekke alt på ett år. Her kan du prøvesmake mat fra hele verden, shoppe rariteter på loppemarked, se fotballkamper med engelske fang eller gå på liveinnspillinger, store konserter eller teater. London byr på et rikt kulturliv, og det finnes noe for alle.

Innen kunst, teater og annen kultur er London absolutt en by som har alt. London er en motehovedstad, det tredje største senteret innen filmproduksjon, har flest stand-up og improteatershows i hele verden og det største teaterpublikummet noen plass. Om du ønsker å dra til West End for å se store, kjente musikaler eller mindre produksjoner på et av de mindre teatrene er opp til deg!

I tillegg er London kjent for sine mange, gratis museer. The British Museum er et absolutt must, og det samme kan sies om Natural History Museum. Disse er ikke bare for turister, men de flester ekte London-beboere er også svært glad i disse institusjonene.

Ingenting er heller mer britisk enn å drikke te og spise scones på et av de mange tea loungene, eller en god pint med lokalt øl på den av de mange pubene. Nattklubber er det selvfølgelig mange av. Gå heller ikke glipp av karnevalet i Notting Hill!

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!