Berkeley College

Vil du studere i verdensmetropolen New York City? Bli med IBS til Berkeley College og tilbring dagene dine på en skole med campus midt i mylderet på Manhattan.

Berkeley College har en tydelig businessprofilsom lokker studenter fra hele erden. Skolen har siden 1931 etablert ni ulike campus omkring i New York og New Jersey. Med oss på IBS studerer du på Midtown Manhattan Campus, nært Fifth Avenue og Grand Central Station.

Skolen beliggenhet
På East 43 og east 41 finner du Berkeley College. Beliggenheten kan knapt bli bedre. Her er du virkelig midt på Manhattan. Du er nært New Yorks mektige finansdistrikt og får se det myldrende forretningslivet på nært hold. Her finnes alle muligheter til å knytte viktige kontakter for din fremtidige karriere.

Bibliotek i 7. etasje
Den syv etasjers høye bygningen har et bibliotek helt øverst, der du som student kan både låne faglitteratur og datamaskiner, Her finnes også en studentadministrasjon du kan henvende deg til for støtte og hjelp.

  • Velkjent og tydelig businessprofil
  • Høy ”employment rate” – det vil si at studentene lett får jobb etter utdannelsen.
  • Mulighet til å søke om stipender for studenter som tar en hel grad
  • Lev et liv som mange drømmer om, i en legendarisk by.
  • Lærere med betydelig yrkeserfaring innen sine respektive undervisningsområder.

På Berkeley College kan du studere business med mange ulike grener. Du som vil jobbe i motebransjen finner drømmeutdanningen her, Fashion Merchandising og Management. Velg vårt studiealternativ IBS Select om du vil vlege fag innen flere ulike fagområder.

Her kan du også ta en hel bachelorgrad. Velger du dette er det også store muligheter for å få stipend på skolepengene. Vil hjelper deg å ta de rette valgene helt fra starten av.

(OBS! Når du studerer med oss på Berkeley College inngår ikke bolig. Kontakt oss for mer informasjon).

New York er byen som aldri sover, full av energi. Byen har lenge vært symbolet for Amerika og den amerikanske drømmen. Her samles mennesker med ulik bakgrunn og nasjonliteter. Å oppleve New York er litt som å oppleve verden i miniatyr.

Kontraster
I tillegg til storbyspulsen med kafeer, restauranter, barer og puber, velkjente butikkjeder og små, unike butikker finnes og en hel del naturområder. Du kjenner sikkert til Central Park, med skogspartier og kunstige innsjøer. Her finner du fantastiske kontraster!

Finn ditt New York State of Mind
Det sies at de som blir født på Manhattan aldri vil dra der ifra. Det er lett å forstå ettersom man kan finne det meste man kan tenke seg å finne i denne byen, og det finnes på hvert gatehjørne. Finn din egen by. Finn ditt eget New York.

Du som velger å studere i New York kommer antageligvis til å ønske du kunne være våken døgnet rundt, for å kunne være med på alt det spennende som skjer. Ta frem kalenderen din og lag ei liste over alt du ønsker å få til i løpet av fritiden din der borte.

Severdigheter
Frihetsgudinnen, Rockefeller Center, Empire State Building, Broadway, Little Italy, Museum og Modern Art (MoMA) – listen over severdigheter og kjente plasser kan bli uendelig lang. Hva står på lista di?

Sportsinteressert?
Selv om du ikke er spesielt sportsinteressert er det uansett en opplevelse for livet å gå på en NHL- eller NBA-kamp i New York. Å være en del av det store publikumshavet på Madison Square Garden er noe utenom det vanlige. Om du aldri har sett en baseballkamp skal du definitivt en tur til Yankee Stadium.

 

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!