Campus, Berkeley College

Vil du studere på en tradisjonsrik skole i en absolutt fantastisk by? På East 43 og East 41 i New York, nære Grand Central Station og Fifth Avenue, ligger Berkeley College Midtown Manhattan Campus.

Den 7. etasjers høye hovedbygningen på 43rd Street har et bibliotek på øverste etasje hvor du som student kan låne både faglitteratur og datamaskiner for å studere. Her finner du også student administrasjonen hvor du kan vende deg om du behøver støtte eller hjelp. Skolen har et veldig bra studentservice kontor som kan hjelpe deg med tips og råd når det kommer til studieteknikk og hvordan du best legger opp din studietid.

“Berkeley College offers the opportunity to study in the heart of New York City. In our outstanding programs, students participate in an internship which will give them the experience needed for a successful career in the business world.”

Nori Jaffer, Associate Vice President, International Division, Berkeley College

DIN FRITID I NEW YORK CITY

At New York aldri sover er lett  å være enig i. Hva du enn ønsker- og når du ønsker det- finner du det rundt neste gatehjørne. Ta frem notatblokken og begynn allerede nå å skrive en liste over alt du vil rekke å se å gjøre. Besøk Museum og Modern Art (MoMA), ta en løpetur i Central Park eller bli med på en sightseeing tur som tar deg med rundt der alle dine favoritt tv-serier eller filmer er spilt inn. Se en NHL- eller NBA- kamp er også en fantastisk opplevelse, også for den som ikke er spesielt interessert i sport. Om du velger New York som studiested kommer du trolig til å ønske at du også kan være våken døgnet rundt, for å rekke å være med på alt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!